A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коломацька громада
Полтавська область, Полтавський район

Новини

Дата: від до Скинути

Державний комітет телебачення і радіомовлення України оголошує прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені В'ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу в галузі журналістики

Премія присуджується щороку авторам нових оригінальних публіцистичних творів у галузі журналістики, що сприяють утвердженню історичної пам'яті народу, його національної свідомості та самобутності, опубліковані (оприлюднені) у завершеному вигляді протягом останніх трьох років, але не пізніше як за півроку до їх висунення на здобуття Премії.

13:02 07.06.2023

#Тияк?

Знову день тривожних новин. Але спробуємо зупинити тривогу, що ходить по колу в голові і не приносить жодної користі. «Дістанемо» її із себе, роздивимося та покладемо поряд.

13:01 07.06.2023

ПОЛЬОВЕ ОЦІНЮВАННЯ НАСІННИЦЬКИХ ПОСІВІВ

Головне управління Держпродспоживслужби в Полтавській області інформує виробників насіння та садивного матеріалу про наближення термінів проведення першого етапу виробництва високоякісного насіннєвого матеріалу - польового оцінювання. Його проводять з метою визначення сортової чистоти або типовості рослин, забур'яненості, ураженості хворобами та пошкодженості шкідниками.

14:44 01.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора