A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коломацька громада
Полтавська область, Полтавський район

Новини

Дата: від до Скинути

🇺🇦🇨🇿 Поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень

🇺🇦🇨🇿 Поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень

Організував оборудку сорокарічний українець з Дніпра. В якості виконавців залучив двох громадян України та шістьох громадян Чехії. 📞 Зловмисники дзвонили мешканцям Чехії, представляючись співробітниками державного контролюючого банківського органу. В ході розмови вони схиляли потерпілих надати віддалений доступ до свого телефону чи комп’ютеру або ж дізнавалися реквізити банківської карти і переказували кошти на підконтрольні рахунки. В декількох випадках шахраї переконали своїх жертв зняти готівку і передати підставному кур‘єру, який нібито мав доставити їх у безпечне місце.

14:50 23.04.2024

Головна Новини Гайд «Публічні закупівлі ООН для українського бізнесу»

Головна Новини Гайд «Публічні закупівлі ООН для українського бізнесу»

Запрошуємо підприємства Полтавщини ознайомитися з новим гайдом, який розроблений Державною установою «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» з метою збільшення участі вітчизняного бізнесу в закупівельних процесах Організації Об’єднаних Націй, який містить корисні для бізнесу теоретичні та практичні частини, а саме: практичні рекомендації; опис основних секторів та обсяги закупівель ООН; покрокову інструкцію налагодження співпраці та реєстрації на порталі ООН; вимоги щодо основної тендерної документації, види контрактів, тендерних оголошень, їх складники тощо. Представники ООН відзначають, що українські постачальники – дуже конкурентоспроможна група, що має відповідні стандарти, якість товарів та послуг, а також готові активно співпрацювати з українськими компаніями. 

09:46 23.04.2024

Використання бюджетних коштів – під контролем робочої групи “Прозорість та підзвітність”.

Використання бюджетних коштів – під контролем робочої групи “Прозорість та підзвітність”.

Використання бюджетних коштів – під контролем робочої групи “Прозорість та підзвітність”. Фахівці проаналізували закупівлю комунального підприємства Кременчуцької громади щодо поточного ремонту із заміни бортового каміння. Аудитори звернули увагу на доцільність залучення до виконання робіт ФОП як підрядника. Додали, що інше профільне комунальне підприємство громади має у своєму розпорядженні ресурси, працівників та техніку. Викликало питання і те, що намір придбання бортового каміння перевищує планові потреби більше, ніж у 3 рази. Податківці висловили зауваження щодо переможця закупівлі. Зокрема, акцентували на відсутності у ФОП матеріально-технічної бази для виконання робіт, які передбачені договором, та офіційно найманих працівників. Враховуючи оцінки спеціалістів, робоча група “Прозорість та підзвітність” рекомендувала замовнику розглянути можливість розірвати договір. Спільними зусиллями – до результату. Слава Украине!

14:33 18.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора