A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коломацька громада
Полтавська область, Полтавський район

Новини

Дата: від до Скинути

єВідновлення: заяву на отримання допомоги тепер можна подати через ЦНАПи або нотаріусів

Заяву можна подати через будь-який ЦНАП на території України. Також оновлення дає змогу громадянам подавати заяву через уповноваженого представника. Раніше українці могли подати заяву на отримання грошової допомоги тільки через застосунок Дія.

14:58 11.12.2023

Безкоштовний онлайн-курс «Єдина Україна: становлення національної ідентичності»

Фонд Східна Європа у співпраці з Міністерством молоді та спорту України розробили курс «Єдина Україна: становлення національної ідентичності». Він абсолютно безкоштовний і уже доступний на Освітній онлайн-платформі Зрозуміло! 

14:53 11.12.2023

❗ГРОШІ ЗА ЛАЙКИНЕ ВІРТЕ НІКОМУЦЕ НОВА СХЕМА ШАХРАЙСТВА!

Вам напишуть з пропозиціями заробити грошей за "лайки" та репости, можливо навіть заплатять 100-200 грн. Ви вже на гачку!  Пізніше викрадуть доступ до банківської картки або змусять придбати товар по "супер вигідним цінам". Відмовитися буде дуже складно, тому не хапай наживку, відразу скажи - НІ!  Як діяти:  ❌не довіряйте обіцянкам захмарних прибутків  ❌ не повідомляй конфіденційної інформації (дані картки, логін та паролі до онлайн банкінгу тощо)  ❌ не переходь на сумнівні сайти, не купуй там жодного товару  ✅ якщо ж особисту (персональну) інформацію розголошено - заблокуйте картку  ✅ якщо підозрюєте шахрайство – негайно повідомляйте кіберполіцію

09:20 11.12.2023

Future Perfect: в Україні популяризують англійську – мову міжнародного спілкування

В Україні активно впроваджується національна програма з популяризації англійської як мови міжнародного спілкування Future Perfect, створена за ініціативою Президента України. Мовна програма допоможе розширити застосування англійської мови в публічних сферах суспільного життя, стимулювати вивчення мови для кожної з груп – освітян, держслужбовців, підприємців, громадян та органів місцевого самоврядування.

12:23 04.12.2023

ОБГРУНТУВАННЯ СТЕПНЕ САДОК

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

09:16 26.10.2023

Смілива гривня 2023: відправ монети на фронт ‒ допоможи нищити ворога!

Національний банк України ініціював початок нової хвилі благодійної акції «Смілива гривня». Упродовж наступних трьох місяців – з 4 вересня до 30 листопада 2023 року – по всій Україні триватиме збір монет номіналами 10, 50 копійок та 1, 2, 5 і 10 гривень. Сума зібраних коштів буде перерахована на потреби Збройних Сил України. 

09:48 14.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора