A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коломацька громада
Полтавська область, Полтавський район

Новини

Дата: від до Скинути

Не припиняється робота у двох селах на Херсонщині, які знаходяться під опікою нашої області. Це Правдине і Чкалове.

Не припиняється робота у двох селах на Херсонщині, які знаходяться під опікою нашої області. Це Правдине і Чкалове.

Як повідомив начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін, 68 будівельників нині працюють у 76 домогосподарствах – ремонтують дахи, замінюють вікна й двері. Вже відновили 36 будинків в обох селах.  «Головне завдання – якнайшвидше відновити пошкоджені домівки людей. Цей процес відбувається в межах національного проєкту «Пліч-о-пліч», – сказав Дмитро Лунін. – Полтавщина допомагатиме відбудовувати ще чотири села на Херсонщині. Фахівці завершили обстеження об'єктів для подальшої роботи.  «Пліч-о-пліч» – проєкт відновлення на рівні громада – громаді або регіон – регіону.

09:54 01.09.2023

День пам'яті захисників України 2023: сьогодні вшановуємо пам'ять героїв

День пам'яті захисників України 2023: сьогодні вшановуємо пам'ять героїв

Щороку 29 серпня наша країна відзначає День пам'яті Захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність країни. У цей день ми вшановуємо пам'ять воїнів, які віддали життя за Батьківщину.

11:21 29.08.2023

ПІДГОТОВКА НАСІННЯ ОЗИМИХ КУЛЬТУР ДО СІВБИ

ПІДГОТОВКА НАСІННЯ ОЗИМИХ КУЛЬТУР ДО СІВБИ

Незабаром сільгоспвиробників Полтавської області чекає посів озимих культур. Фахівці відділу контролю у сфері насінництва, розсадництва та якості зерна Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області звертають увагу суб’єктів господарювання, які планують посів озимих культур під урожай 2024 року, що для забезпечення своєчасних дружніх сходів озимих культур необхідно використовувати сертифіковане насіння, що відповідає вимогам ДСТУ 2240-93.

10:45 29.08.2023

РОЗ’ЯСНЕННЯ ЩОДО ПОРЯДКУ МАРКУВАННЯ ТА ПАКУВАННЯ ПАРТІЙ НАСІННЯ

РОЗ’ЯСНЕННЯ ЩОДО ПОРЯДКУ МАРКУВАННЯ ТА ПАКУВАННЯ ПАРТІЙ НАСІННЯ

Напередодні посівної озимих культур під урожай 2024 року, Головне Управління Держпродспоживслужби в Полтавській області, інформує, що Законом України «Про насіння і садивний матеріал» стаття 21, установлене обов’язкове маркування і пакування насіння та садивного матеріалу, що вводиться в обіг. Згідно наказу Мінагрополітики України № 348 «Про затвердження Порядку маркування та пакування партій насіння і форми етикетки» від 10.07.2017 року, маркуванню підлягають усі партії добазового та базового насіння незалежно від призначення, а також партії сертифікованого насіння першої генерації, призначені для реалізації. Партії сертифікованого насіння нижчих генерацій, які призначені для реалізації, допускається зберігати без пакування (у засіках, буртах), але з обов’язковим маркуванням.

10:45 29.08.2023

Шановні пані та панове!

Шановні пані та панове!

Користуючись нагодою, Німецьке товариство міжнародного співробітництва «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH» висловлює Вам свою повагу і шанування. Наразі GIZ реалізує в Україні одну із програм міжнародної співпраці заради економічного розвитку «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини. Програма спрямована на підвищення конкурентоспроможності економіки України, покращення інституційних та регуляторних умов на національному та місцевому рівнях, завдяки яким малі та середні підприємства (МСП) можуть скористатися новими економічними перспективами, які пропонує Угода про асоціацію з ЄС.

09:25 29.08.2023

29 серпня в Україні відзначається День пам’яті захисників України

29 серпня в Україні відзначається День пам’яті захисників України

29 серпня в Україні відзначається День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Цей день встановлено Указом Президента України від 23 серпня 2019 року № 621 для увічнення героїзму військовослужбовців і добровольців, котрі віддали життя за батьківщину. Збереження і гідне вшанування пам’яті полеглих захисників України є священним обов’язком держави і суспільства.

08:36 28.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора