A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коломацька громада
Полтавська область, Полтавський район

Новини

Дата: від до Скинути

«Гвардія наступу»

«Гвардія наступу»

На Полтавщині ще у двох ЦНАПах можна дізнатися більше інформації або й подати заявку до лав 8 штурмових бригад, які створюються під егідою МВС. Йдеться про центри надання адмінпослуг у Горішніх Плавнях і Пирятині:

12:45 07.02.2023

Незламні, нескорені, неспинні!

Незламні, нескорені, неспинні!

Незламні, нескорені, неспинні. Ці слова найкраще характеризують бійців підрозділу «Азов». У межах національної кампанії добровільного рекрутингу «Гвардія наступу» проводиться набір вмотивованих добровольців до 8 бригад під егідою МВС. «Азов» – один із таких підрозділів.

09:09 06.02.2023

Департамент соціального захисту населення звертає увагу внутрішньо переміщених осіб на важливу інформацію !

Департамент соціального захисту населення звертає увагу внутрішньо переміщених осіб на важливу інформацію !

Сьогодні Полтавщина стала прихистком для майже 200 тисяч внутрішньо переміщених осіб, тому забезпечення їх прав та свобод є пріоритетом діяльності обласної влади та Департаменту соціального захисту населення.

14:26 27.01.2023

Що робити, якщо ви пропустили бустерне щеплення проти COVID-19?

Що робити, якщо ви пропустили бустерне щеплення проти COVID-19?

 Якщо ви пропустили бустерне щеплення проти COVID-19, не біда – просто запишіться в найближчий пункт чи центр вакцинації та отримайте пропущене щеплення. Це подовжить ваш захист від важкого перебігу коронавірусної хвороби. Зверніть увагу:  Усі дорослі мають отримати первинний курс щеплень проти COVID-19 однією дозою вакцини Janssen або двома дозами будь-якої іншої антиковідної вакцини, дозволеної в Україні.  Через 5 місяців після первинного слід зробити перше бустерне щеплення.  Через 4 місяці після першого бустерного щеплення літнім людям та людям з хронічними хворобами рекомендовано зробити друге бустерне щеплення. Інші дорослі також можуть отримати другий бустер.  Якщо ви пропустили термін введення бустерної дози, зробіть її якнайшвидше.  Для бустерного щеплення можна використовувати будь-яку наявну вакцину не залежно від того, якою вакциною ви отримали попередні щеплення.  Для щеплення не обов’язково мати декларацію з лікарем. Знайти найближчий пункт чи центр вакцинації можна за посиланням vaccination.covid19.gov.ua/list

15:44 25.01.2023

Щодо вакцинації дітей

Щодо вакцинації дітей

Щоб вакцинувати дитину 5-11 років батькам з собою потрібно мати Свідоцтво про народження дитини та посвідчення особи одного із батьків або опікуна.

15:41 25.01.2023

Крути- «Бій за майбутнє».  Інформаційні матеріали Українського інституту національної пам’яті  до Дня пам'яті Героїв Крут

Крути- «Бій за майбутнє». Інформаційні матеріали Українського інституту національної пам’яті до Дня пам'яті Героїв Крут

29 січня в Україні відзначають річницю бою під Крутами, який для Українського народу став символом героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність, прикладом для сучасних захисників України, як успішно боротися проти численного ворога.

15:28 25.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора