A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коломацька громада
Полтавська область, Полтавський район

Інформаційні статті від ФОНДУ СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ УКРАЇНИ

Перелік та контакти відділень Фонду, які продовжують прийом в умовах воєнного стану

Попри впровадження в Україні воєнного стану фахівці Фонду соціального страхування України продовжують роботу задля надання усіх видів допомог і страхових виплат. Однак, на жаль, приміщення та будівлі деяких робочих органів Фонду були зруйновані внаслідок російської агресії.

13:03:39 15.03.2022

ФОНД СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ УКРАЇНИ ВИКОНАВЧА ДИРЕКЦІЯ Зменшення мінімального строку лікування COVID-19 до 5 днів не пов’язано із оплатою лікарняних

Мінімальна тривалість лікування пацієнтів із COVID-19, а також термін їх самоізоляції – це визначені галузевими стандартами охорони здоров’я та відповідними протоколами строки. Стандарти медичної допомоги змінюються, адаптуючись до нових даних про перебіг хвороби.

08:37:52 16.02.2022

Щороку українці майже пів мільйона днів проводять на оплачуваній ФССУ самоізоляції від COVID-19

Аби зупинити поширення COVID-19 Фонд соціального страхування України оплачує українцям період самоізоляції після контакту з хворим на коронавірусну хворобу. Така допомога від Фонду фінансується у розмірі 50% середнього доходу та 100% – для медичних працівників.

11:21:49 04.02.2022

ФОНД СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ УКРАЇНИ ВИКОНАВЧА ДИРЕКЦІЯ Фонд профінансує декретну допомогу, незважаючи на відсторонення від роботи через відмову від вакцинації

Фонд соціального страхування України здійснить фінансування допомоги по вагітності та пологах незалежно від того, чи було застраховану особу відсторонено від роботи через відмову від обов’язкового профілактичного щеплення проти гострої респіраторної хвороби COVID-19.

14:06:20 21.12.2021

ФОНД СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ УКРАЇНИ ВИКОНАВЧА ДИРЕКЦІЯ Е-лікарняні стають підставою для нарахування допомоги через 7 днів після дати свого закриття

З першого жовтня Україна повністю перейшла на електронні лікарняні. Після завершення перехідного періоду до правил створення медичних висновків і роботи з е-лікарняними було внесено ряд змін – їх напрацювали, аналізуючи зворотній зв’язок від усіх учасників процесу, наявні пропозиції, зауваження і кейси. Це дозволило оптимізувати кожну з ланок і мінімізувати можливі помилки.

11:42:54 06.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора