A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коломацька громада
Полтавська область, Полтавський район

Інформаційні статті від ФОНДУ СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ УКРАЇНИ

Як отримати допомогу за електронним лікарняним

У цьому році українці вже отримали понад 13 мільярдів гривень лікарняних і декретних допомог від Фонду соціального страхування України. Виплати отримали більше 2 мільйонів працівників.

13:12:05 25.11.2022

Фонд соціального страхування України завершив фінансування щомісячних страхових виплат – потерпілим на виробництві направлено 906 млн грн упродовж листопада

Навіть під час воєнного стану щомісячні страхові виплати для потерпілих на виробництві продовжують виплачуватись Фондом соціального страхування України вчасно та в повному обсязі. Страхові виплати фінансувались вчасно навіть під час активних бойових дій і для потерпілих, які знаходяться на тимчасово окупованих територіях.

09:32:31 23.11.2022

За час війни Фонд соціального страхування України виплатив 10 млрд грн лікарняних і декретних допомог

З початку повномасштабного вторгнення фахівці Фонду соціального страхування України в областях і місті Києві доклали всіх зусиль, аби виплати за лікарняними не призупинялись навіть в найскладніших обставинах – тож лікарняні і декретні допомоги продовжували виплачуватись навіть в умовах активних бойових дій, у тимчасово окупованих регіонах, для працівників, які евакуювались за кордон, або чиї роботодавці не змогли подати лікарняні на оплату.

11:23:50 22.11.2022

Фонд соціального страхування України призначив 19,3 мільйона гривень страхових виплат постраждалим внаслідок бойових дій і сім'ям загиблих

Поранення чи смерть внаслідок бойових дій під час виконання посадових обов’язків є страховим випадком – Фонд соціального страхування України гарантує виплати і медико-соціальні послуги для всіх українських працівників, які постраждали на роботі через російську агресію.

12:00:24 10.11.2022

Передбачено виділення 352,8 млн грн допомоги для погашення 12 % заборгованості по лікарняним

У зв’язку із спадом економічної активності та зупинкою підприємств внаслідок воєнної агресії російської федерації, Фондом соціального страхування України недоотримано понад 5 мільярдів гривень надходжень від єдиного внеску, що стало причиною виникнення заборгованості з виплати лікарняних та декретних допомог застрахованим громадянам, яка станом на 01.10.2022 склала 2,9 мільярда гривень.

13:48:57 07.11.2022

Затримка у фінансуванні лікарняних буде скорочена

Від початку війни, у березні-вересні, Фонд соціального страхування України недоотримав понад 5 мільярдів гривень частки ЄСВ відносно планових показників. Водночас, виплати лікарняних, декретних і страхових виплат не призупинялись Фондом ні на день та продовжують фінансуватись у повному обсязі. Однак перевищення потреби у видатках на страхові виплати і допомоги над фактичними доходами, на жаль, призвело до затримки фінансування матеріального забезпечення на близько 57 робочих днів.

12:50:46 04.11.2022

Попри війну Фонд соціального страхування України продовжує фінансувати санаторно-курортне лікування для упередження ускладнень в осіб з інвалідністю

Попри умови воєнного стану Фонд соціального страхування України продовжує піклуватись про лікування українців, які отримали інвалідність внаслідок трудової діяльності. Аби запобігти розвитку ускладнень та покращити їх здоров’я, ФССУ системно фінансує санаторно-курортне лікування для таких потерпілих.

13:05:52 03.11.2022

За лікарняними і декретними допомогами звернулись вже 1,8 мільйона українців

Близько 1,8 мільйона застрахованих українців звернулись до Фонду соціального страхування України за допомогами упродовж трьох кварталів 2022 року. ФССУ нарахував для них 12,9 мільйона гривень допомог – зокрема, допомог по тимчасовій втраті працездатності, у зв’язку із вагітністю та пологами, а також на поховання.

11:58:50 14.10.2022

Фонд соціального страхування України призначив 16,5 мільйона гривень страхових виплат постраждалим внаслідок бойових дій і сім'ям загиблих

Поранення чи смерть внаслідок бойових дій під час виконання посадових обов’язків є страховим випадком – Фонд соціального страхування України гарантує виплати і медико-соціальні послуги для всіх українських працівників, які постраждали на роботі через російську агресію.

09:38:48 13.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора