Коломацька громада
Полтавська область, Полтавський район

Захисти близьких, збережи країну для дітей і внуків – приєднуйся до ЗСУ!

Який вид служби обрати: за контрактом чи мобілізацією? Роз'яснення ТЦК та СП

В Україні триває війна - росія окупувала значну частину нашої території. В країні триває загальна мобілізація - військовозобов’язаних чоловіків призивають виконати їх обов’язок перед країною, благами якої вони користувалися все своє життя. Для більшості свідомих громадян вже стає очевидним, що кожен громадянин України повинен готуватися до захисту Батьківщини зі зброєю в руках. Виникає питання - яким чином?

14:34:44 24.11.2023

Притягнення до кримінальної відповідальності не звільняє від мобілізації

Через повномасштабне вторгнення російських військ в Україні було введено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Загальній мобілізації підлягають військовозобов’язані громадяни, які не мають права на відстрочку та були визнані придатними чи обмежено придатними до військової служби. Призов за мобілізацією на сьогодні є основним способом комплектування Збройних Сил України, а військовий облік є, очевидно, однією з основних складових підготовки і проведення мобілізації. Проте деякі несвідомі громадяни не лише самостійно не прибувають до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки за місцем військового обліку у випадку зміни військово-облікових даних, як того вимагають Правила військового обліку, що затверджені постановою кабінету міністрів, а й відмовляються прибувати до ТЦК та СП навіть після виклику (вручення повістки). Звичайно ж подібні порушення несуть за собою адміністративну та кримінальну відповідальність.

14:21:56 09.11.2023

Ми не зупинимось, поки не очистимо нашу Україну від російської чуми💀

«Роздаємо окупантам безкоштовні квитки на концерт Кобзона, без СМС та реєстрації»! 😏 Високоточна та професійна робота бійців бригади Нацполіції «Лють» не дає ворогу спокійно ходити по нашій землі 🔥 На цих кадрах наші воїни перетворюють розпіарених російських десантників на «хароших руzzкіх» Наші бійці вже стали експертами зі знищення російської десантури 💪 https://t.me/UA_National_Police/15555

09:43:36 31.10.2023

Максим із позивним «Бойко»

Максим із позивним «Бойко» воїн родом із Кременчука. До повномасштабного вторгнення росії, він вів активне спортивне життя. Макси майстер спорту по боях без правил.

10:59:44 30.10.2023

Єгор із позивним «Лис»

Єгор із позивним «Лис». Боєць розповідає: «Позивний такий дали після одного виїзду на завдання, де в той момент пробігала лисиця. Так  причепився до мене цей позивний».

10:53:44 30.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора