A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коломацька громада
Полтавська область, Полтавський район

Порядок денний до 21 (позачергової) сесії. яка відбудеться 28.10.2022 р.

Дата: 25.10.2022 16:17
Кількість переглядів: 124

К О Л О М А Ц Ь К А   С І Л Ь С Ь К А   Р А Д А

Полтавського району Полтавської області

(двадцять перша   (позачергова) сесія сільської ради восьмого  скликання)

28 жовтня  2022 року

Порядок денний

  1. Про створення відділу соціального захисту населення Коломацької сільської ради Полтавського району Полтавської області та затвердження Положення про відділ соціального захисту населення.
  2. Про внесення змін до рішення чотирнадцятої (позачергової) сесії восьмого скликання від 24 грудня 2021 року «Структури та загальної чисельності працівників Виконавчого комітету Коломацької сільської ради».
  3. Про затвердження штатного розпису відділу соціального захисту населення Коломацької сільської ради Полтавського району Полтавської області.
  4. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель   села Старицьківка Полтавського району   Полтавської області на території Коломацької сільської ради.
  5. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель   села Сонячне Полтавського району   Полтавської області на території Коломацької сільської ради.
  6. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель   села Рубанівка Полтавського району   Полтавської області на території Коломацької сільської ради.
  7. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель   села Олексіївка Полтавського району   Полтавської області на території Коломацької сільської ради.
  8. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель   села Зоря Полтавського району   Полтавської області на території Коломацької сільської ради.
  9. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель   с-ща Степне Полтавського району   Полтавської області на території Коломацької сільської ради.
  10. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки на земельну ділянку,  площею 0,004га,  за межами с.Василівка для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій на території Коломацької сільської ради.
  11. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо  проведення інвентаризації  земельних  ділянок  під  полезахисними   лісовими   смугами  на території Коломацької сільської ради Полтавського району Полтавської області.
  12. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо  проведення інвентаризації  земельних ділянок  під  полезахисними   лісовими   смугами  в адміністративних  межах  Коломацької  сільської  ради Полтавського   району   Потавської   області ( на території  колишньої  Василівської  сільської  ради).
  13. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі в користування на умовах довгострокової оренди для розміщення , будівництва, експлуатації

та  обслуговування  будівель  і  споруд об’єктів  передачі електричної  енергії.

  1. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення  земельних ділянок для передачі в користування на умовах  довгострокової  оренди   для  розміщення ,  будівництва,  експлуатації  та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії та надання  згоди  на  встановлення КТПГС-63/10/0,4 та опори ПЛ-10/кВ.
  2. Про  надання  дозволу  на  розробку  проекту землеустрою  щодо   відведення  земельних ділянок (під  існуючими трансформаторними

 підстанціями   10/0,4кВ )    для   розміщення ,   будівництва, експлуатації  та обслуговування  будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії на території Коломацької сільської ради.

  1. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо     

відведення земельної  ділянки (під існуючими лініями електропередач ПЛ 10 кВ Мехтік ПС Степне 35/10 кВ) для  розміщення ,  будівництва,  експлуатації  та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі

          електричної енергії на території Коломацької сільської ради.

  1. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо      

відведення земельної  ділянки (під існуючими лініями електропередач ПЛ 10 кВ Степанівка ПС Ладижине 35/10 кВ) для  розміщення ,  будівництва,  експлуатації  та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії на території Коломацької сільської ради.

     15.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо                     

          відведення земельної  ділянки (під існуючими лініями електропередач     

          ПЛ 10 кВ Куликівка ПС Степне 35/10 кВ) для  розміщення ,      

          будівництва,  експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів   

          передачі електричної енергії на території Коломацької сільської ради.

     16.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо   

відведення земельної  ділянки (під існуючими лініями електропередач ПЛ 10 кВ Ладижине ПС Ладижине 35/10 кВ) для  розміщення ,  будівництва,  експлуатації  та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії на території Коломацької сільської ради.

17.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо   

відведення земельної  ділянки (під існуючими лініями електропередач ПЛ 10 кВ Комплекс ПС Степне 35/10 кВ) для  розміщення ,  будівництва,  експлуатації  та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії на території Коломацької сільської ради.

     18.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо     

відведення земельної  ділянки (під існуючими лініями електропередач ПЛ 10 кВ Черкасівка ПС Божкове 35/10 кВ) для  розміщення ,  будівництва,  експлуатації  та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії на території Коломацької сільської ради.

19.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо     

відведення земельної  ділянки (під існуючими лініями електропередач ПЛ 10 кВ Поливне ПС Степне 35/10 кВ) для  розміщення ,  будівництва,  експлуатації  та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії на території Коломацької сільської ради.

20.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо    

відведення земельної  ділянки (під існуючими лініями електропередач ПЛ 10 кВ Василівка ПС Ладижине 35/10 кВ) для  розміщення ,  будівництва,  експлуатації  та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії на території Коломацької сільської ради.

     21. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо        

          відведення земельної  ділянки (під існуючими лініями електропередач    

          ПЛ 10 кВ Кашубівка ПС Степне 35/10 кВ) для  розміщення,       

          будівництва,  експлуатації  та обслуговування будівель і споруд        

          об’єктів передачі електричної енергії на території Коломацької

          сільської ради.

      22. Про визначення уповноваженого органу з  присвоєння  адрес  і     

          уповноваженої особи з  внесення  відомостей  до Єдиної державної

          електронної системи у сфері будівництва на території Коломацької

          сільської ради Полтавського району Полтавської області.

     23Про затвердження акту  приймання-передачі матеріалів  відповідно до     Договору дарування  у комунальну власність  Коломацької сільської ради.

     24. Про передачу матеріальних цінностей Коломацької сільської ради Полтавського району Полтавської області Відділу соціального захисту населення  Коломацької сільської ради Полтавського району Полтавської області.

     25. Про передачу матеріальних цінностей Виконавчого комітету Коломацької сільської ради Полтавського району Полтавської області Відділу соціального захисту населення Коломацької сільської ради Полтавського району Полтавської області.

     26. Про затвердження актів приймання-передачі майна КП «Полтавський районний клінічний центр первинної медичної допомоги» Терешківської сільської ради Полтавського району Полтавської області на баланс Коломацької сільської ради.

    27. Про передачу в оперативне управління необоротних активів та товарно-матеріальних цінностей спільному комунальному некомерційному

підприємству «Центр первинної медичної допомоги об’єднаних територіальних громад» Мачухівської сільської ради Полтавського району

Полтавської області.

  1. Про затвердження розпоряджень сільського голови та рішень виконавчого комітету  в міжсесійний період.
  2. Про надання матеріальної допомоги громадянам.
  3. Різне.

 

Сільський голова                                                                   Євген Почечун

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора