A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коломацька громада
Полтавська область, Полтавський район

Платформа «МОЯ ПРОФЕСІЯ: консультаційна мережа»

Дата: 23.04.2024 11:51
Кількість переглядів: 17

Фото без опису

Шановні старшокласники та шукачі роботи!

Державною службою зайнятості запроваджена онлайн - професійну орієнтація за допомогою спеціального сервісу, який можна запустити прямо у браузері Вашого комп'ютера - веб-базована платформа «МОЯ ПРОФЕСІЯ: консультаційна мережа». 

Відтепер система профорієнтаційного діагностування стала загальнодоступною. 

Якщо у Вас існує потреба у:

- виборі (зміні) професії;

- виборі майбутнього напряму професійного навчання;

- оцінці власних здібностей;

- саморозвитку, 

Ви маєте можливість безкоштовно отримати послуги з профорієнтації дистанційно у он-лайн форматі інтерактивно та в режимі реального часу без відвідування центру зайнятості.

Треба пам’ятати, що зайва година часу, витрачена на усвідомлення професійних вподобань, може заощадити роки марних зусиль у «пошуку професії по душі» у майбутньому!

За результатами повного тестування програма пропонує не орієнтовні напрями професійної самореалізації, а конкретні професії відповідно особистісних інтересів та схильностей, із зазначенням відсотка відповідності.


 

Проходження усіх тестів гарантує високу результативність діагностики та максимально приближений професійний вибір для особи, яка проходить тестування.

 

Для цього достатньо перейти за посиланням: https://myprofession.com.ua/ , зареєструватись  та розпочати тестування.

З метою забезпечення доступності до профорієнтаційних послуг для населення через використання сучасних інформаційно-комунікаційних систем створено базу профконсультантів, яка розміщена на сайті Державної служби зайнятості https://www.dcz.gov.ua/ 

Клієнтом для надання онлайн послуги з профорієнтації є особа, яка  про своє бажання отримати консультацію направить заявку на електронну поштурубриці Громадянам - Професійна орієнтація - «Наші консультанти»).

Проаналізувати отримані результати Ви зможете самостійно, але краще зрозуміти результати тесту шляхом проведення індивідуальної профорієнтаційні консультації Вам допоможуть фахівці Полтавської філії Полтавського обласного  центру зайнятості за адресою: м. Полтава, вул. Сінна, 45, каб. 104

 

Державна служба зайнятості допоможе Вам зробити перший крок в отриманні бажаної професії !


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора