A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коломацька громада
Полтавська область, Полтавський район

❗️«Шановні мешканці Полтавщини! ❗️

Дата: 11.03.2024 10:58
Кількість переглядів: 52

Щодня відважні захисники та захисниці України дають гідну відсіч російським окупантам, які за всяку ціну намагаються знищити наші домівки, нашу державність та нашу націю 🇺🇦

Ворог прагне відібрати нашу землю, знищити нашу культуру та вкрасти нашу історію. Тож сьогодні кожен із нас має виконати свій конституційний обов'язок і захистити рідну землю від кривавого терористичного російського режиму. Бо ніхто, крім нас, цього не зробить. Для підсилення спротиву та відсічі ворогові закликаємо всіх мешканців області долучатися до Об’єднаної штурмової бригади Національної поліції України «Лють».

У нас ви матимете змогу:

🔹 захищати державу натівськими видами озброєння🪖

🔹проходити службу в Нацполіції та отримувати високу заробітну платню.

🔹після нашої перемоги ви продовжите службу в рядах Нацполіції, маючи неоціненний досвід, що високо ціниться не тільки в Україні, а й за її межами, в різних міжнародних міссіях 🇪🇺 та тренінгово-консультативних операціях.

❗️Тож зробіть свій вибір і долучайтеся до команди відважних та непереможних українців, які люблять свою Батьківщину та докладуть максимум зусиль, щоб наші діти жили у вільній, демократичній та мирній країні. 🇺🇦🇺🇦🇺🇦

Подати заявку ви можете за номером мобільного телефону – ☎️093-51-55-917, 093-51-55-917 або звернутися до будь-якого підпрозділу Полтавського районного управління поліції».

Возможно, это изображение 2 человека и текст «wwW. NABIR.NPU.GOV.UA об'еднана штурмова бригада AюTD час повертати свое! штурмова бригада нацональной полщш украйни "лють" разом творимо сучасну історію! 093 51 55 917»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора