A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коломацька громада
Полтавська область, Полтавський район

Філіп Пронін: «Кожна копійка, витрачена на захисні споруди, має бути під неухильним контролем»

Дата: 04.12.2023 08:26
Кількість переглядів: 38

Відбулося чергове засідання робочої групи «Прозорість і підзвітність» при ОВА. Цього разу приділи більше уваги безпековим питанням.

«Кожна копійка, витрачена на захисні споруди, має бути під неухильним контролем. Безпека людей – питання номер один», – наголосив начальник ОВА Філіп Пронін.

Члени групи розглянули питання закупівлі двох модульних наземних укриттів для освітніх закладів Мачухівської громади. Матеріали відпрацьовані з СБУ, поліцією та Держаудитслужбою. По одному з об’єктів заблоковане перерахування коштів підряднику, оскільки укриття не доставлене, є питання щодо завищення вартості майна. Поліція нині проводить перевірку, триває досудове розслідування.

На розгляд групи винесли й питання, про які писали медіа. Обговорили ситуацію з реконструкцією будівлі під житло для ВПО у Пришибській громаді. Фахівці БЕБ проаналізують ланцюги постачання будматеріалів для проведення робіт.

Крім того, нині БЕБ проводить дослідження щодо капремонту приміщень обласного закладу з надання психіатричної допомоги для розміщення ВПО. Ретельний аналіз за своїми напрямами по обох об’єктах здійснять фахівці Держаудитслужби.

«Продовжуємо системну роботу. Будівництво й облаштування укриттів у закладах освіти, створення житла для переселенців – безперечно, добрі справи. Але вони мають бути зроблені без порушень і прозоро», – сказав Філіп Пронін.

Прес-служба ОВА

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора