A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коломацька громада
Полтавська область, Полтавський район

За підтримки Мінветеранів Український ветеранський фонд відкриває набір заявок на новий конкурс «#ВАРТО: золоті руки!»

Дата: 16.08.2023 10:22
Кількість переглядів: 69

 

 

УВФ Мінветеранів у своїй черговій ініціативі з фінансування бізнесу ветеранів, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та членів сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць надаватиме на конкурсній основі грантові ресурси обсягом від 500 тисяч до 3 мільйонів гривень на власну справу.

За підтримки мінветеранів український ветеранський фонд відкриває набір заявок на новий конкурс «#варто: золоті руки!»Прийом заявок від бажаючих взяти участь у відборі стартував 28 липня 2023 року, й він триватиме до 21 серпня 2023 року (до 23:59 за київським часом, це останній день прийому заявок).

Право на отримання фінансової підтримки в межах згаданого конкурсного відбору проєктів мають:

ветерани, члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та члени сімей загиблих (померлих) захисників і захисниць України, які зареєстровані відповідно до вимог законодавства як фізичні особи-підприємці;
юридичні особи, зареєстровані не пізніше ніж за два роки до отримання фінансової підтримки, засновниками яких є ветерани, члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та члени сімей загиблих (померлих) захисників і захисниць України.
Учасники конкурсу захищатимуть свої бізнес-проєкти перед експертною радою.

УВФ Мінветеранів закликає ветеранів долучатися до когорти власників бізнесу, також фонд підтримає їх на стартовому етапі чи у процесі розвитку власної справи.

Як податися на конкурс і загалом довідатися всі подробиці щодо нього можна на сайті: https://veteranfund.com.ua/contests/varto_zr/

 

Мінветеранів
Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора