A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коломацька громада
Полтавська область, Полтавський район

Нова професія з нуля: Мінцифра запустила едьютеймент-платформу Дія.Освіта

Дата: 18.05.2023 10:04
Кількість переглядів: 69

🎓Нова професія з нуля: Мінцифра запустила едьютеймент-платформу Дія.Освіта Через повномасштабну війну мільйони людей втратили роботу чи бізнес і змушені починати життя спочатку. Саме тому проєкт Дія.Цифрова освіта масштабується у платформу Дія.Освіта. Тут можна безоплатно не лише здобути корисні цифрові навички, а й повністю опанувати нову професію.

💻Дія.Освіта — це сотні освітніх серіалів едьютейнмент-формату про найзатребуваніші професії на ринку праці, симулятори з реальними задачами, подкасти, вебінари, гайди. А обличчями курсів стали експерти, відомі діячі та лідери думок.

На платформі ви можете пройти повний цикл здобуття професії: 1️⃣Реєструєтеся та проходите профорієнтаційний тест 2️⃣Отримуєте рекомендації та обираєте професію 3️⃣Дивитеся освітній серіал 4️⃣Проходите симулятор, який імітує реальну робочу ситуацію 5️⃣Отримуєте сертифікат 6️⃣Знаходите вакансію у своєму регіоні Налаштуйте персоналізоване навчання, щоб здобувати нові навички нелінійно та максимально ефективно. Досліджуйте платформу за посиланням 👉🏻 https://osvita.diia.gov.ua/ Навчайтеся та ставайте професіоналами!💪🏻 Платформу оновлено з ініціативи Міністерства цифрової трансформації за підтримки Google.org та Фонд Східна Європа.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора