A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коломацька громада
Полтавська область, Полтавський район

Порядок денний до 26 сесії, яка відбудеться 20 квітня 2023 року

Дата: 12.04.2023 14:51
Кількість переглядів: 105

 

К О Л О М А Ц Ь К А   С І Л Ь С Ь К А   Р А Д А

Полтавського району Полтавської області

(двадцять шоста  сесія сільської ради восьмого  скликання)

20 квітня  2023 року

                                          Порядок денний.

  1. Про внесення змін до показників бюджету Коломацької сільської територіальної громади на 2023 рік (1654100000).
  2. Про затвердження «Програми покращення матеріально-технічного забезпечення підрозділів Управління Служби безпеки України в Полтавській області на 2023 рік».
  3. Про створення Відділу ЦНАП.
  4. Про внесення змін до рішення двадцять четвертої сесії восьмого скликання від 21.12.2022 року «Про структуру та загальна чисельність працівників виконавчого комітету Коломацької сільської ради» та затвердження типового штатного розпису за змінами.  
  5. Про затвердження «Програми компенсації пільгових перевезень окремих категорій громадян Коломацької сільської ради на 2023-2027рр.» у новій редакції.
  6. Про затвердження Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Коломацькій сільській раді.
  7. Про затвердження Положення про публічні електронні консультації з громадськістю з питань, віднесених до компетенції органів місцевого самоврядування в Коломацькій сільській територіальній громаді.
  8. Про передачу в оперативне управління необоротних активів спільному комунальному некомерційному підприємству «Центр первинної медичної допомоги об’єднаних територіальних громад» Мачухівської сільської ради Полтавського району Полтавської області .
  9. Про внесення змін до «Програми реконструкції освітніх закладів Коломацької сільської ради на 2021-2025 р.р.».
  10. Про внесення змін до програми «Дитяче харчування вихованців у дошкільному навчальному закладі Коломацької сільської ради Полтавського району Полтавської області на 2023-2025 р.р».
  11. Про затвердження тарифів на послуги по благоустрою КП «Степне»  на 2023 рік.
  12. Про надання дозволу  на  викуп земельної ділянки, для  фермерського  господарства,  гр.Кубраку А.О на  території  Коломацької  сільської  ради Полтавського  району  Полтавської  області.
  13. Про затвердження та передачу у власність технічної документації щодо встановлення(відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).
  14. Про затвердження технічної документації  із  землеустрою щодовстановлення(відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості).
  15. Про  затвердження  проекту  землеустрою щодо   відведення     земельної    ділянки, площею    0,00146 га   для    розміщення, будівництва, експлуатації  та обслуговування будівель  і   споруд    об’єктів    передачі електроенергії та передачі в довгострокову оренду  для експлуатації  та  обслуговування   опори   №1    ПЛ-10 кВ    “Куликівка”.
  16. Про  затвердження  проекту  землеустроющодо   відведення     земельної    ділянки, площею 0,1176га для розміщення, будівництва, експлуатації  та обслуговування будівель і споруд   об’єктів  передачі   електроенергії  та  передачі  в  довгострокову  оренду  для експлуатації  та  обслуговування   існуючої підстанції високої напруги 35/10 кВ Ладижине.
  17. Про внесення змін до рішення 25 сесії 8 скликання від 07.03.2023 року «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок, площею 0,0101 га для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електроенергії в с-щі Степне та передачі в довгострокову оренду для експлуатації та обслуговування опори ПЛ-10кВ «Комплекс» до ТП №364.
  18. Про внесення змін до рішення 25 сесії 8 скликання від 07.03.2023 року «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок, площею 0,0018 га для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електроенергії в с-щі Степне та передачі в довгострокову оренду для експлуатації та обслуговування опори ПЛ-10кВ «Комплекс» до ТП №72.
  19. Про внесення змін до рішення 25 сесії 8 скликання від 07.03.2023 року «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок, площею 0,0079 га для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електроенергії в с-щі Степне та передачі в довгострокову оренду для експлуатації та обслуговування опори ПЛ-10кВ.
  20. Про внесення змін до рішення 25 сесії 8 скликання від 07.03.2023 року «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок, площею 0,0046 га для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електроенергії в с-щі Степне та передачі в довгострокову оренду для експлуатації та обслуговування опори ПЛ-10 кВ «Комплекс» до ТП №72.
  21. Про надання дозволу на заміну сторони «Орендаря» по діючому договору оренди землі на земельну ділянку 0,004га в с.Василівка Коломацької сільської ради, шляхом укладання Угоди «Про внесення змін до існуючого Договору з ПрАТ «Київстар» та нового орендаря ТОВ «ЮТК».
  22. Про державну реєстрацію права власності на земельну ділянку для розміщення та експлуатації об'єктів і споруд телекомунікацій, площею 0,004га в с. Коломацьке Полтавського району Полтавської області   на  території  Коломацької  сільської  ради.
  23. Про припинення  дії існуючого договору оренди землі, шляхом укладання Угоди про дострокове розірвання договору з подальшим укладанням договору оренди землі на земельну ділянку, площею 0,004га в с.Коломацьке Полтавського району Полтавської області з ТОВ “ЮТК”.
  24. Про надання в оренду ТОВ “ЮТК” земельну ділянку, площею 0,004га в с.Коломацьке Полтавського району Полтавської області Коломацької сільської ради.
  25. Про дозвіл на виготовлення технічної документації щодо встановлення ,(відновлення) меж земельної ділянки в натурі(на місцевості).
  26. Про ліквідацію сміттєзвалища, загальною площею 3,0га, що знаходиться за межами населених пунктів в адміністративних межах Коломацької сільської ради.
  27. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо об’єднання земельних ділянок для ведення селянського (фермерського) господарства.
  28. Про затвердження розпоряджень сільського голови та рішень виконавчого комітету  в міжсесійний період.
  29. Про надання одноразової матеріальної допомоги громадянам Коломацької територіальної громади.
  30. Різне. 

 

Сільський голова                                                                          Євген Почечун

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора