A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коломацька громада
Полтавська область, Полтавський район

Порядок денний до 25 сесії 8 скликання , яка відбудеться 07 березня 2023 року

Дата: 27.02.2023 15:22
Кількість переглядів: 154

 

К О Л О М А Ц Ь К А   С І Л Ь С Ь К А   Р А Д А

Полтавського району Полтавської області

(двадцять п’ята  сесія сільської ради восьмого  скликання)

07 березня  2023 року

                                          Порядок денний.

  1. Про діяльність Полтавської окружної прокуратури Полтавської області у 2022 році. 
  2. Про затвердження звіту про діяльність фінансового відділу Коломацької сільської ради Полтавського району Полтавської області за 2022 рік.
  3. Про  затвердження  звіту про виконання бюджету Коломацької сільської територіальної громади (16541000000) за 2022 рік.
  4. Про внесення змін до показників бюджету Коломацької сільської територіальної громади на 2023 рік (1654100000).
  5. Про погашення кредиторської заборгованості за бюджетними коштами Коломацької сільської територіальної громади, що виникла станом на 01.01.2023 року (1654100000).
  6. Про початок розробки проекту Стратегії розвитку Коломацької сільської територіальної громади на 2023-2027 роки.
  7. Про затвердження Програми «Розвитку транспортного сполучення Коломацької територіальної громади з м. Полтава на 2022- 2025  роки» у новій редакції.
  8. Про вступ до Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України».
  9. Про затвердження рішення №43/24-/ІІІ Виконавчого комітету Машівської селищної ради Полтавської області про безоплатну передачу майна в комунальну власність Коломацької територіальної громади.
  10. Про передачу необоротних активів в оперативне управління Відділу освіти, культури, молоді та спорту Коломацької сільської ради Полтавського району Полтавської області.
  11. Про передачу необоротних активів в оперативне управління Відділу освіти, культури, молоді та спорту Коломацької сільської ради Полтавського району Полтавської області.
  12. Про затвердження Акту прийому-передачі матеріальних цінностей у безоплатне прийняття у комунальну власність Коломацької сільської ради Полтавського району Полтавської області від ПОБФ «Громадське здоров’я».
  13. Про передачу в оперативне управління необоротних активів та товаро-матеріальних цінностей спільному комунальному некомерційному підприємству «Центр первинної медичної допомоги об’єднаних територіальних громад» Мачухівської сільської ради Полтавського району Полтавської області.
  14. Про внесення змін до рішення двадцять четвертої сесії восьмого скликання від 21 грудня 2022 року «Структури та загальної чисельності працівників Виконавчого комітету Коломацької сільської ради».
  15. Прозатвердження «Програми «Турбота» на 2023-2027 рр.» у новій редакції.
  16. Про затвердження колективного договору відділу соціального захисту населення Коломацької сільської ради Полтавського району Полтавської області між начальником відділу соціального захисту населення та трудовим колективом на 2023-2027 роки.
  17. Про затвердження штатного розпису відділу соціального захисту населення Коломацької сільської ради Полтавського району Полтавської області з 01 квітня 2023 року.
  18. Про затвердження переліку об’єктів та видів суспільно-корисних робіт.
  19. Про затвердження переліку об’єктів  та видів суспільно корисних робіт для належної організації виконання судових рішень щодо осіб, на яких накладено адміністративне стягнення у вигляді суспільно-корисних робіт.
  20. Про затвердження переліку об’єктів та видів суспільно корисних робіт для належної організації виконання судових рішень щодо неповнолітніх  осіб, на яких накладено покарання у вигляді громадських  робіт.
  21. Про затвердження переліку об’єктів та видів суспільно-корисних робіт.
  22. Про звіт Комунального підприємства «Коломак» Коломацької сільської ради.
  23. Про звіт Комунального підприємства «Степне» Коломацької сільської ради. 
  24. Про затвердження Статуту в (новій редакції) опорного закладу загальної середньої освіти Степненського ліцею Коломацької сільської ради Полтавського району Полтавської області.
  25. Про затвердження Статуту в (новій редакції) Сонячної гімназії  з дошкільним підрозділом Коломацької сільської ради Полтавського району Полтавської області.
  26. Про затвердження Статуту в (новій редакції) комунального закладу «Степанівський заклад дошкільної освіти (дитячий садочок) «Веселка» Коломацької сільської ради Полтавського району Полтавської області.
  27. Про затвердження Статуту в (новій редакції) комунального закладу «Василівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Коломацької сільської ради Полтавського району Полтавської області».
  28. Про затвердження   Програми «Інформатизації освітнього та культурного простору  Коломацької сільської громади» на 2023–2025 роки.
  29. Про  затвердження  середнього розміру кошторисної заробітної плати

    по будівництву.

  1. Про   встановлення вартості харчування з 01.03.2023р. у навчальних закладах Коломацької сільської ради Полтавського району Полтавської області.
  2. Про внесення змін до «Програми реконструкції освітніх закладів       Коломацької сільської ради на 2021-2025 рр.». 
  3. Про затвердження розпоряджень сільського голови та рішень виконавчого комітету  в міжсесійний період.
  4. Про надання одноразової матеріальної допомоги громадянам Коломацької територіальної громади.
  5. Про затвердження коефіцієнту індексації нормативної грошової оцінки земель за 2022рік.
  6. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок, площею 0,0195га, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електроенергії в с-щі Степне та передачі в довгострокову оренду(для експлуатації та обслуговування опори ПЛ-10кВ «Мехтік» до ТП №700) .
  7. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок, площею 0,0046га, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електроенергії в с-щі Степне та передачі в довгострокову оренду(для експлуатації та обслуговування опори ПЛ-10кВ «Комплекс» до ТП №72).
  8. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок, площею 0,0053га, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електроенергії в с-щі Степне та передачі в довгострокову оренду(для експлуатації та обслуговування опори ПЛ-10кВ «Мехтік» до ТП №71) .
  9. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок, площею 0,0101га, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електроенергії в с-щі Степне та передачі в довгострокову оренду(для експлуатації та обслуговування опори ПЛ-10кВ «Комплекс» до ТП №364).
  10. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок, площею 0,0017га, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електроенергії в с-щі Степне та передачі в довгострокову оренду(для експлуатації та обслуговування опори ПЛ-10кВ «Комплекс» до ТП №743).
  11. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок, площею 0, 0175га, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електроенергії в с-щі Степне та передачі в довгострокову оренду(для експлуатації та обслуговування трансформаторних підстанцій).
  12. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок, площею 0,0018га, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електроенергії в с-щі Степне та передачі в довгострокову оренду(для експлуатації та обслуговування опори ПЛ-10кВ «Комплекс» до ТП №72).
  13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок, площею 0,0064га, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електроенергії в с-щі Степне та передачі в довгострокову оренду(для експлуатації та обслуговування опориПЛ-10кВ «Мехтік» до ТП №75).
  14. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок, площею 0,0130га, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електроенергії в с-щі Степне та передачі в довгострокову оренду(для експлуатації та обслуговування опори ПЛ-10кВ «Комплекс» до ТП  25).
  15. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок, 0,0179га, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електроенергії в с-щі Степне та передачі в довгострокову оренду(для експлуатації та обслуговування закритих трансформаторних підстанцій) .
  16. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок, площею 0,0079га, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електроенергії в с-щі Степне та передачі в довгострокову оренду(для експлуатації та обслуговування опори ПЛ-10кВ).
  17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок, площею 0,0088га, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електроенергії в с-щі Степне та передачі в довгострокову оренду(для експлуатації та обслуговування опори ПЛ-10кВ «Мехтік» до ТП  48) .
  18. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок, площею 0,0119га, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електроенергії в с-щі Степне та передачі в довгострокову оренду(для експлуатації та обслуговування трансформаторних підстанцій) .
  19. Про затвердження розрахунків розміру орендної плати на земельні ділянки комунальної власності під об’єктами торгівлі .
  20. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі(на місцевості).
  21. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з інвентаризації земельної ділянки під водним об’єктом, орієнтовною площею 21,0га в с.Старицьківка Полтавського р-ну Полтавської області.
  22. Про викуп земельної ділянки, площею 6,5636, сільськогосподарського призначення гр.Кубраком Андрієм Олексійовичем, що знаходиться в його постійному користуванні.
  23. Про заключення договору оренди на земельну ділянку для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, площею 0,0360га , кадастровий номер 5324082701:01:001:0386 під будівлею магазину гр.Милогородського Сергія Анатолійовича.
  24. Про заключення договору оренди на земельну ділянку для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, площею 0,0358гакадастровий номер 5324082701:01:001:0387,  під складським приміщенням гр.Аксьонової Лариси Іванівни.
  25. Про заключення договору оренди на земельну ділянку для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, площею 0,0758га, кадастровий номер 5324082701:01:001:0390, під будівлею магазину гр.Аксьонової Лариси Іванівни.
  26. Різне. 

 

 

Сільський голова                                                                          Євген Почечун

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора