A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коломацька громада
Полтавська область, Полтавський район

Економічне обгрунтування застосування процедури відкритих торгів із особливостями, щодо закупівлі код за ДК 021:2015 (CPV 2008) - 90510000-5 – Утилізація сміття та поводження зі сміттям (Послуги з поводження з побутовими відходами)

Дата: 14.02.2023 15:30
Кількість переглядів: 78

Враховуючи річну потребу у наданні послуг  код за ДК 021:2015 (CPV 2008) - 90510000-5 – Утилізація сміття та поводження зі сміттям (Послуги з поводження з побутовими відходами) населенню Коломацької територіальної громади. Ідентифікатор закупівлі UA-2023-02-13-010565-a

 

Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики

предмета закупівлі

Надання послуг здійснюється відповідно до вимог:

-  Закону України «Про благоустрій населених пунктів»;

- Про затвердження Державних санітарних норм та правил утримання території населених місць затверджених Наказом Міністерством охорони здоров’я України від 17.03.2011  N 145 

-  Інших діючих нормативних документів.

 

1. Санітарне  очищення  територій  загального користування повинно бути  планово-регулярним  і  включати  раціональне  та  своєчасне збирання,   зберігання,   перевезення,     видалення та надійне знешкодження сміття, вторинних матеріалів, опалого листя та сухої трави, що утворюються на території населених пунктів та у місцях  перебування  людей.

При виконанні робіт використовувати спеціалізовану техніку.

Персонал Виконавця повинен знаходиться на робочому місці у спецодязі.

2. Для розрахунків керуватися:

Ресурсними елементами кошторисними нормами утримання об’єктів вулично-дорожньої мережі населених пунктів, затверджених Наказом Держкомітету України з питань житлово – комунального господарства від 05.07.2007 року №76;

Іншими діючими нормативними документами.

3. Розрахунок ціни тендерної пропозиції повинен бути виконаний відповідно до вимог діючих законодавчих та нормативних актів з урахуванням  всіх необхідних об’ємів послуг та вимог до якості матеріальних ресурсів, з чітким зазначенням всіх розрахунків по кожному виду послуг.

При поданні пропозиції Учасник повинен враховувати вартість виконання робіт з навантаженням, вивезенням та утилізацією утворених відходів

4. Учасник визначає ціни на послуги з урахуванням усіх своїх витрат, податків і зборів, що сплачуються або мають бути ним сплачені. До розрахунку ціни входять усі види послуг, у тому числі й ті, які доручатимуться для виконання третім особам.

5. Не врахована Учасником вартість окремих послуг не сплачується Замовником окремо, а витрати на їх виконання, вважаються врахованими, у загальній ціні його тендерної пропозиції.

6. Враховуючи безперервний характер виконання послуг Учасник зобов’язаний виконувати послуги в робочі дні;  в разі необхідності в нічний час, святкові, вихідні і інші не робочі дні.  

7. Учасник повинен забезпечити утримання в належному санітарному стані території загального користування.

8. Учасник повинен застосовувати заходи із захисту довкілля:

      - забезпечити унеможливлення забруднення ґрунтів паливно-мастильними матеріалами (які використовуються в процесі експлуатації машин та механізмів при виконанні послуг);

      - предмет закупівлі (продукція, тара, пакування, транспортування, послуги, роботи і т.п.) не повинні завдавати шкоди навколишньому середовищу та передбачати заходи щодо захисту довкілля.

Документи, які учасник повинен надати для підтвердження технічних та якісних характеристик предмета закупівлі при подачі тендерної пропозиції (сканований в форматі Portable Document Format):

 

    1. Учасник в складі тендерної пропозиції подає калькуляцію (специфікацію) зведених витрат на виконання послуг у розрізі видів послуг наведених у технічному завданні. Підтвердження вартості, кожного виду послуг надавати у довільній формі.

1.2.      Учасник підтверджує наявність спроможності здійснювати захоронення твердих побутових  відходів  одним із способів наведених нижче:

- у разі наявності на балансі (в управлінні або іншій формі користування) учасника сміттєзвалища: оригіналом свідоцтва про право власності або оригіналом договору оренди, або оригіналом іншого документу, який доводить перебування на балансі (в управлінні або іншій формі користування) сміттєзвалища. Зазначений Договір оренди  сміттєзвалища та інший документ, який доводить перебування на балансі сміттєзвалища,  повинні діяти протягом 2023 року (строк надання послуг, які є предметом закупівлі);

- у разі відсутності на балансі учасника сміттєзвалища: копією договору у повному обсязі, відповідно до якого зібране опале листя  після вивезення  буде  утилізовано,захоронено або перероблено (договори повинні буди дійсні протягом строку надання послуг).

 

Збирання та перевезення твердих побутових та безпечних відходів із 100 урн на території Коломацької сільської ради у 2023 році:

с-ще Степне, с. Коломацьке, с. Степанівка, с. Дудникове :

Місткість 1 урни для сміття – 0,75 м3.

Місткість 1 сміттєвоза – 15 урн.

Місткість 1 сміттєвоза спресованих ТПВ – 7 м3.

Збір та перевезення ТПВ відбуватиметься 5 днів на тиждень (щотижня з  понеділка по п’ятницю, при значному накопиченню ТПВ до повного їх вивезення) – 8 рейсів на тиждень.

Планова кількість зібраних та перевезених ТПВ за 1 рейс становить: 0,75 м3* 15 урн = 11,25 м3.

Планова кількість зібраних та перевезених ТПВ на 2023 рік становить:

11,25 м3 * 8 рейсів * 52 тижня 2022 року = 4680 м3.

  1. Подвірне збирання та перевезення твердих побутових та безпечних відходів на території Коломацької сільської ради у 2023 році :

с. Василівка, с. Мале Ладижине, с. Старицьківка, с. Сонячне, с. Зоря:

Місткість 1 сміттєвоза – 15 урн.

Збір та перевезення ТПВ відбуватиметься кожної суботи місяця, при значному накопиченню ТПВ до повного їх вивезення) – 1 рейс на тиждень.

Планова кількість зібраних та перевезених ТПВ за 1 рейс становить: 0,75 м3* 15 урн = 11,25 м3.

Планова кількість подвірного зібрання та перевезення ТПВ на 2023 рік становить:

11,25 м3 * 1 рейс * 52 тижня 2023 року = 585 м3

Загальна планова кількість зібраних та перевезених твердих побутових та безпечних відходів у 2023 році на території Коломацької сільської ради становить 5265 м3


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора