Коломацька громада
Полтавська область, Полтавський район

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (відповідно до пункту 4¹ постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів»)

Дата: 09.01.2023 08:59
Кількість переглядів: 386

1.Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-01-09-001371-a

             2.Назва предмету закупівлім'ясо яловичини охолоджене (не нижче 1 категорії) (15111100-0 - Яловичина), м'ясо свинини охолоджене (свинина знежилована нежирна, м'ясна м'якоть, не нижче 1 категорії) (15113000-3 - Свинина), грудина куряча охолоджена (15112130-6 - Курятина)

          3.Обсяги закупівлі:

Назва товару

Технічна характеристика

Одиниця виміру

К-сть, од.

1

М'ясо яловичини охолоджене

М'ясо яловичини  в/г, ДСТУ 4589:2006, охолоджене, без кістки, без великої кількості жиру, м'ясо пружне, при натискуванні швидко приймає первинну форму. Не допускаються дрібні шматки та обрізки. Запах: свіжий без сторонніх запахів.

кг

120

2

М'ясо свинини охолоджене

М'ясо свинини  в/г, ДСТУ 4590:2006, охолоджене без кістки, без великої кількості жиру, м'ясо пружне, при натискуванні швидко приймає первинну форму. Не допускаються дрібні шматки та обрізки. Запах: свіжий без сторонніх запахів.

кг

300

3

Грудина  куряче охолоджене

Філе куряче охолоджене 

Зовнішній вигляд: складається з м'язової тканини цілої/половини грудини з/без шкірою. Ребра з прилеглим реберним м'ясом видалені. Без згустків крові, з чистою поверхнею. Зовнішня поверхня суха, не завітрена. М’ясо обрізне від жиру. З повністю видаленим оперенням. Запах: свіжий без сторонніх запахів. Колір: блідо-рожевий. Продукція повинна відповідати ветеринарно-санітарним вимогам та нормативній документації (ТУ, ДСТУ). Термін зберігання при температурі 00С - +20С не більше 7 діб.

кг

1230

 

4. Місце постачання: Заклади освіти, підпорядковані відділу освіти, культури, молоді та спорту Коломацької сільської ради

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

  1. Товар, що має постачатися, повинен відповідати діючим на території України вимогам до якості, які встановлюються законодавством України, та з урахуванням та дотриманням вимог ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості  харчових продуктів» (від 23.12.1997 №771/97-ВР) і Інструкцією з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах  затвердженою Наказом Міністерства освіти і науки України, Міністерством  охорони здоров’я України 17.04.2006  №298/227 (із змінами, внесеними згідно з наказом  Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Міністерства охорони здоров’я України від 26.02.2013 №202/165.
  2. Товар має бути фасований в пластмасову, поліетиленову або іншу тару (ящики, пакети тощо), на кожній одиниці фасування повинна бути інформація (етикетка, бірка, ярлик) і (або) напис на пакуванні з інформацією, що містить назву та адресу підприємства-виробника, вагу нетто, дату виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, відповідність стандартам, які діють на території України.
  3. Термін придатності товару на момент поставки повинен становити не менше 90% до загального строку зберігання.
  4. Постачальник повинен гарантувати якість товару, що постачається Замовнику (гарантії якості діють протягом всього встановленого строку, при умові дотримання Замовником умов зберігання, зазначених на упаковці товару).
  5. Кожна партія товару має супроводжуватися документами (рахунками, накладними та документами, які засвідчують якість та безпеку товару, що є предметом закупівлі - декларація виробника/сертифікат відповідності/експертний висновок/санітарно-гігієнічний висновок тощо).
  6. Відповідальність за виконання вимог екологічної безпеки та вимог із забезпечення вимог техніки безпеки при постачанні товару несе Постачальник.
  7. Доставка Товару та  розвантажувальні роботи здійснюються силами та за рахунок Постачальника в узгоджений із Замовником час.
  8. Для підтвердження відповідності тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, встановленим замовником, учасник повинен надати наступні документи у складі своєї тендерної пропозиції:

8.1. Копію декларації та/або посвідчення про якість запропонованого товару.

8.2. Копія посвідчення про якість (паспорт якості) та висновку державної санітарно-епідеміологічної експертизи виданого уповноваженим органом (службою) України на упаковку.

9. Під час виконання умов договору про закупівлю учасником повинні застосовуватись заходи із захисту довкілля.

  1. Розмір бюджетного призначення:

Розмір бюджетного призначення щодо предмета закупівлі визначено відповідно до кошторису затвердженого на 2023 рік».

Визначення потреби здійснено на підставі аналізу фактичного використання товару для забезпечення діяльності замовника у минулих періодах та з урахуванням запланованих поточних завдань замовника.

  1. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі

Очікувана вартість закупівлі м'ясо яловичини охолоджене (не нижче 1 категорії) (15111100-0 - Яловичина), м'ясо свинини охолоджене (свинина знежилована нежирна, м'ясна м'якоть, не нижче 1 категорії) (15113000-3 - Свинина), грудина куряча охолоджена (15112130-6 - Курятина) становить 292800,00 грн. та визначена на підставі наказу Мінекономіки від 18.02.2020 № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі», а саме: методом здійснення пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро» тощо),

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора