A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коломацька громада
Полтавська область, Полтавський район

Нова хвиля цифровізації регіонів України​​​​ у новому дайджесті

Дата: 20.01.2023 10:12
Кількість переглядів: 117

Планшети для учнів Донеччини, нова партія ноутбуків для освітян Полтавщини та продуктивна робота ЦНАПів. Розповідаємо детальніше про нові цифрові успіхи з областей у новому дайджесті.

Фото без опису

Донеччина

637 планшетів отримали учні Донецької області. Планшети передадуть учням закладів загальної середньої освіти, які найбільше потребують технічних засобів для безперервного навчання.

Житомирщина

Дія.Центр відкрився у місті Звягель. Понад 60 тисяч жителів мають доступ до 440 адмінпослуг швидко та комфортно. На сьогодні в громадах Житомирської області працює 46 ЦНАПів, 94 віддалених робочих місць адміністратора та один мобільний ЦНАП, наданий за сприяння міжнародних партнерів.

Полтавщина

1114 хромбуків отримали освітяни Полтавщини. Першочергово 95 хромбуків передадуть педагогам-переселенцям. Нові пристрої допоможуть проводити повноцінні онлайн-уроки, лекції, заповнювати електронні журнали, документи та звіти.

Дніпропетровщина

Криворізький ЦНАП налагодив виїзне обслуговування, зокрема використовує два офіси-трансформери на колесах і три мобільні валізи. Тепер адміністратори центру зможуть їздять до найвіддаленіших куточків міста, маючи із собою все необхідне.

Закарпаття

На Закарпатті з’явився цифровий інформаційно-довідковий портал. На порталі можна знайти інформацію про вакансії, гуманітарну допомогу, підтримку бізнесу, житло, соціальні послуги, програму «Energy help».

Більше інформації з регіонів за посиланням — https://thedigital.gov.ua/regions/news

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора