A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коломацька громада
Полтавська область, Полтавський район

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

Дата: 02.12.2022 09:19
Кількість переглядів: 98

1. Найменування: Відділ освіти,культури, молоді та спорту  Коломацької сільської ради
2. Місце знаходження: Україна, 38742, Полтавська область,Полтавський район, с. Коломацьке, вул. Центральна, 54
3. Код ЄДРПОУ: 42697318
4. Категорія предмета закупівлі:
товар
5. Назва предмету закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником: ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» – 31120000-3 – Генератори (генератори)

 6. Дата оголошення: 01 грудня 2022 року
7. Процедура закупівлі: відкриті торги
(з особливостями)
8. Ідентифікатори в електронній системі публічних закупівель:
8.1. Ідентифікатор плану: UA-P-2022-12-01-005076-c
8.2. Ідентифікатор закупівлі: UA-2022-12-01-017442-a
9. Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі:  Зазначено в тендерній документації.
10. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Вимоги замовника 

 

Технічні характеристики

К-ть 

Тип генератора

Дизельний генератор

1 шт.

 

 

Максимальна потужність 

380 кВт

Вид палива 

Дизель 7 Квт

 

 

 

Вимоги замовника 

 

Технічні характеристики

К-ть 

Тип генератора

Бензиновий генератор

3 шт.

 

 

Максимальна потужність 

220 кВт

Вид палива 

 Бензиновий 5кВт

 

Генератор має бути із системою автоматичного включення 

* Дані заповнюються відповідно до інформації, зазначеної в наданій учасником у складі тендерної пропозиції копії паспорту якості або копії сертифікату якості на товар.

** Зазначається учасником найменування виробника (або торгової марки) запропонованого ним  товару до постачання Замовнику.

*** Країною походження товару  вважається країна, у якій товар був повністю вироблений або підданий достатній переробці відповідно до критеріїв, встановлених Митним кодексом України. У разі зазначення країни походження товару з російської федерації, учасник у складі тендерної пропозиції надає митну декларацію, що підтверджує ввезення цього товару на територію України до 24.02.2022 включно.  

1. Для підтвердження якості та відповідності технічних характеристик предмета закупівлі Учасником у складі пропозиція надаються всі сертифікати відповідності згідно ДСТУ, ISO.  2. Дизель-генератор, запропонований Учасником, повинен бути новим, таким, що не був у використанні, та відповідати технічним характеристикам зазначеним у Таблиці 1 цього додатку. Учасник у складі своєї пропозиції надає заповнену Таблицю 1 цього додатку.

Надати копію офіційної технічної картки дизель-генератора завірену виробником для підтвердження відповідності технічних характеристик запропонованого дизель-генератора.  

Наявність у Постачальника матеріально технічної бази та можливостей здійснити тестовий запуск (пуско-налагодження) та гарантійне обслуговування запропонованого дизельної електростанції на території Львівської області та наявність фахівців, що пройшли відповідне навчання  та мають право обслуговувати запропоновані дизель-генератори. Надати довідку з вказаними адресами сервісних центрів, контактних телефонів, імейлів та переліком спеціалістів. 

Надати сертифікат про проходження  штатними спеціалістами навчання сервісному обслуговуванню, ремонту  та пуско-налагодженню дизель-генератора.

Копії кваліфікаційних посвідчень на право виконання робіт в електроустановках до 1000В штатних спеціалістів постачальника які будуть здійснювати сервісне та гарантійне обслуговування.

Підтвердження готовності штатних спеціалістів сервісної служби постачальника дизельгенератора прибути у місце розташування Замовника у режимі 24/7 у разі виникнення аварійної ситуації з обладнанням. 

Вартість товару повинна включати в себе наступні супутні послуги (Учасник повинен надати у складі своєї пропозиції гарантійний лист): 

Пуско-налагодження дизель-генератора на об’єкті замовника.

-Постачання, завантажувально-розвантажувальні роботи здійснюються транспортом Постачальника та  за рахунок Постачальника.

Всі витрати, пов’язані із заміною товару неналежної якості несе Постачальник.

Термін постачання: поставка товару здійснюється в період до 20 календарних днів з моменту надання заявки на постачання.  

Місце постачання: 38742 Україна Полтавська область с. Коломацьке вул.Центральна, буд. 54 

11. Строк надання послуг/виконання робіт: до 31 грудня 2022 року
12. Очікувана вартість предмета закупівлі:
470000,00 грн. (з ПДВ)
13. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: розрахунок очікуваної вартостіпредмета закупівлі проведено відповідно рекомендаціям Наказу Мінекономіки від18.02.2020р. № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваноївартості предмета закупівлі» з урахуванням інформації, отриманої з Інтернет-ресурсів, та обрахована відповідно до середньо ринкового рівня цін.

 14. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: відповідно до фактичної потреби на утримання відділу освіту, культури, молоді та спорту Коломацької сільської ради та підпорядкованих установ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора