A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коломацька громада
Полтавська область, Полтавський район

Зустрічайте черговий випуск щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник»

Дата: 07.12.2022 14:05
Кількість переглядів: 125

 

Продовжуємо добрі правові традиції Полтавщини та презентуємо черговий випуск юридичного –просвітницького видання «Правовий вісник».  У черговому випуску видання про найцікавіші новини із життя системи БПД Полтавщини, новації чинного законодавства,  новини від партнерів та найактуальніші юридичні.

Адвокати, які співпрацюють з системою БПД завжди були і залишаються партнерами системи БПД, проте при в проведенні відбору адвокатів ми дотримуємося принципу обирати кращих  з кращих. Як відбувався конкурс відбору адвокатів, які залучаються до надання безоплатної вторинної правової допомоги, про особливості такого   відбору в умовах воєнного стану..  читайте у  черговому випуску видання.

Про участь неповнолітніх у відновному правосудді та особливості співпраці  уданому напрямі між  системою БПД та органами пробації.

Як працює Оболонська громада, що на Полтавщини. Як прості,  пересічні громадяни  та громади наближають перемогу читайте у  черговому випуску видання. 

Про особливості та основні нюанси грудневих перерахунків пенсій читайте у  матеріалі від наших партнерів – представників Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області.

У черговому випуску видання також читайте  про  особливості отримання податкової знижки  та  ключові аспекти для впровадження інформаційно-аналітичної системи EvaluEd  та які вона дає можливості для шкіл

Умови воєнного часу, відключення світла вимагають від кожного з нас додаткових за ходів задля  власної безпеки та  своїх рідних. Як пішоходу убезпечити себе у темряві. Про читайте у практичних порадах від представників  патрульної поліції Полтавської області

У рубриці «Людина права» своїм баченням   роботи юриста у системі БПД ділиться  фахівчиня Полтавського бюро правової допомоги № 2 Яна Бардакова  

   У черговому випуску видання читайте про найцікавіші роз’яснення правового характеру у постійних рубриках видання: сторінка адвокат консультує, фахівці системи БПД консультують та консультації «WIKILEGALAID».

У кожному номері видання читачі мають можливість ознайомитися із зразками документів, прикладами успішної практики системи БПД.

З випуском щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник» можна ознайомитися тут.

https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vSIA7xzZyC_cFvw_FSRgQby0HPnjXY79wwdhJgUzFaJmBEvPehHetHOu7SNxUyBrlRTLKggWB8YJfvk/pub?start=false&loop=false&delayms=3000&slide=id.p

Приємного читання!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора