A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коломацька громада
Полтавська область, Полтавський район

Добірка цифрових новин з різних областей України від Міністерство цифрової трансформації України.

Дата: 26.10.2022 14:16
Кількість переглядів: 85

   

Фото без опису

Продовжуємо розповідати про цифрову трансформацію із різних куточків нашої країни. Адже зміни не десь там, зміни — це кожен із вас.

?Полтавщина

Передали 65 роутерів до шкіл області. Відтепер освітні заклади 4 районів області матимуть доступ до Wi-Fi в укриттях. Також встановили 31 відеокамеру в Сергіївській та Скороходівській територіальних громадах, адже безпека — передусім.

?Закарпаття

8 ЦНАПів із 42 на Закарпатті облаштовано е-чергами. Менше навантаження на персонал дозволяє обслуговувати більшу кількість громадян.

?Волинь

Пристрої для зчитування ID-карток отримали 7 ЦНАПів Волині. Ініціатива реалізована в межах Програми EGAP за підтримки Фонду Східна Європа.

?Рівненщина

У громадах з'явилися бібліотеки-хаби з 50-ма сучасними комп’ютерами та обладнанням. Відтепер мешканці громад та вимушені переселенці можуть шукати роботу, займатись фрілансом або опанувати навчальні курси.

ЦНАП Сарненської ТГ отримав обладнання для електронної черги вартістю 190 тис. грн. Е-черга оптимізувала процес роботи ЦНАПу та пришвидшила обслуговування громадян.

? Львівщина

Львівщина стала однією із перших областей, що запровадила послугу реєстрації прав власності на нерухоме майно в Дії. Послуга допоможе вберегти майно від шахраїв та отримувати держпослуги онлайн.

Змінюємо країну разом ?


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора