A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коломацька громада
Полтавська область, Полтавський район

«Як подолати виклики для організацій та працівників у воєнний час».

Дата: 25.08.2022 08:10
Кількість переглядів: 738

У рамках проєкту GIZ «Зміцнення ресурсів для сталого розвитку приймаючих громад на сході України» розпочинається програма по підтримці працівників медичних та соціальних закладів у воєнний час Заплановано проведення вебінарів по управлінню командою працівників в умовах дефіциту кадрів, управлінню емоціями, спілкуванню зі складними клієнтами (в тому числі ВПО), життєстійкості, індивідуальні та групові консультації. Заходи пройдуть з серпня 2022 року по лютий 2023. 
 
До участі запрошуємо керівників, працівників закладів, які надають медичні та соціальні послуги населенню у громадах, а саме: медичні заклади первинного, вторинного, третинного рівнів, управління праці і соціального захисту населення, центри соціальних служб, територіальні центри соціального обслуговування населення тощо. 
 
Участь у заходах безкоштовна. Учасники отримають сертифікати.
 
Увага! Для участі потрібна реєстрація:
°       Реєструйтеся на програму «Як подолати виклики для організацій та працівників у воєнний час». Ви можете взяти участь в одному заході чи відвідати всі актуальні для вас теми вебінарів та консультацій, зареєструвашшись за посиланням:  https://forms.gle/NqmCazdzogQgAHV58
°       Реєструйтеся на вебінар «Тривога. Ефективні техніки подолання», що відбудеться 25.08.2022:  https://forms.gle/StpFyFECPXG6crju5
 
У додатках до цього листа Ви знайдете програму вебінару «Тривога. Ефективні техніки подолання», що відбудеться 25 серпня 2022 р., а також загальну інформацію про Програму.
 
Програма реалізується в рамках проєкту «Зміцнення ресурсів для сталого розвитку приймаючих громад на сході України», що здійснюється Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Федерального уряду Німеччини.
 
 
З повагою,
Лілія Нелепа
 
Project Assistant
Асистент проєкту
 
Stärkung der Ressourcen für eine nachhaltige Entwicklung von Aufnahmegemeinden in der Ostukraine
Зміцнення ресурсів для сталого розвитку приймаючих громад на сході України
Strengthening resources for the sustainable development of host communities in Eastern Ukraine
 
Perspectives for Eastern Ukraine
 
Deutsche Gesellschaft für
Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH
 
70-B Peremohy Str., 3rd floor
69005, Zaporizhzhia
Ukraine
 
M +38 068 757 54 64
E  liliia.nelepa@giz.de
I    www.giz.de/ukraine-ua

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора