A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коломацька громада
Полтавська область, Полтавський район

Оголошення щодо створення робочої групи з розробки Стратегії розвитку Коломацької сільської ради на період до 2027 року

Дата: 23.02.2022 10:05
Кількість переглядів: 820

З метою визначення перспективних напрямків розвитку територіальної громади, виконавчим комітетом Коломацької сільської ради розпочинається процес підготовки Стратегії розвитку Коломацької сільської ради на період до 2027 року. Для стратегічного планування, передбачається утворити робочу групу з представниками різних сфер життєдіяльності населених пунктів територіальної громади.

Всім зацікавленим особам, які не байдужі до долі майбутніх поколінь, пропонується долучитися до процесу створення Стратегії розвитку Коломацької сільської ради на період до 2027 року та подати свою кандидатуру для включення до складу робочої групи.

Для реєстрації потрібно подати заяву довільної форми на ім’я голови Коломацької сільської ради. Заява повинна містити відомості про заявника:

  • Прізвище, ім’я по батькові, адресу проживання, сферу діяльності,контактний телефон, згоду на обробку персональних даних.

Пропозиції щодо формування робочої групи необхідно подати до виконавчого комітету Коломацької сільської ради за адресою: с. Коломацьке, вул. Центральна буд. 54, або на електронну пошту kolomatska.s.r@ukr.net (в сканованому вигляді) в строк до 10.03.2022 року.

Довідки за телефоном (097)5241717. Контактна особа: Веренич Олександр Миколайович


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора