A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коломацька громада
Полтавська область, Полтавський район

Порядок денний до 15 (позачергової) сесії 8 скликання, яка відбудеться 03 лютого 2022 р .

Дата: 02.02.2022 09:17
Кількість переглядів: 387

 

К О Л О М А Ц Ь К А   С І Л Ь С Ь К А   Р А Д А

Полтавського району Полтавської області

(п’ятнадцята   (позачергова) сесія сільської ради восьмого  скликання)

03 лютого 2022 року

                                          Порядок денний.

  1. Про затвердження актів приймання передачі Степненської АЗП-СМ та безоплатне прийняття у комунальну власність Коломацької сільської ради.
  2. Про передачу в оперативне управління Степненської АЗП-СМ пільному комунальному некомерційному підприємству «Центр первинної медичної допомоги об’єднаних територіальних громад» Мачухівської сільської ради Полтавського району Полтавської області.
  3. Про затвердження наміру щодо співпраці Коломацької сільської ради та АТ «Укргазвидобування» для реалізації проєкту «Купівля сміттєвоза для потреб Коломацької територіальної громади».
  4. Про затвердження Видаткової накладної  №1 576 від 15.12.2021 р на  матеріальні  цінності у безоплатне прийняття у  комунальну власність Виконавчого  комітету Коломацької сільської ради від Міністерства соціальної політики України.
  5. Про затвердження розпоряджень сільського голови та рішень виконавчого комітету  в міжсесійний період та протоколів постійних комісій при Коломацькій сільській раді та виконавчому комітеті Коломацької сільської ради  в міжсесійний період.
  6. Різне.

 

 

Сільський голова                                                                             Є.О.Почечун


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора