A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коломацька громада
Полтавська область, Полтавський район

Порядок денний до 11 (позачергової) сесії, яка відбудеться 29 вересня о 14:00

Дата: 27.09.2021 11:34
Кількість переглядів: 1252

 

 

К О Л О М А Ц Ь К А   С І Л Ь С Ь К А   Р А Д А

Полтавського району Полтавської області

(одинадцята (позачергова)   сесія сільської ради восьмого  скликання)

29 вересня  2021 року

                                          Порядок денний

  1. Про затвердження штатних розписів загальноосвітніх навчальних закладів та дошкільних підрозділів з 01.09.2021 року, які знаходяться на території Коломацької ТГ.
  2. Виведення зі штатного розпису посади вихователя групи продовженого дня з 01.09.2021 року Сонячного НВК Коломацької сільської ради Полтавського району Полтавської області.
  3. Про внесення змін до рішення восьмої сесії восьмого скликання Коломацької сільської ради Полтавського району Полтавського району в частині зміни п.1 терміну  зміни назви з відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Коломацької сільської ради Полтавського району Полтавської області  на відділ освіти, культури, молоді та спорту Коломацької сільської ради Полтавського району Полтавської області з 01.01.2022 року.
  4. Про затвердження положення про Відділ освіти, культури, молоді та спорту Коломацької сільської ради Полтавського району Полтавської області.(нова редакція).
  5. Про   затвердження проектної документації  за проектом «Капітальний ремонт будівлі Степненського ДНЗ «Калинка» с-ще Степне Полтавського району, Полтавської області по вул. Центральна, №24».
  6. Про затвердження мережі закладів загальної середньої освіти, закладів

 дошкільної освіти на 2021-2022 н.р.

  1. Про затвердження звіту про виконання бюджету Коломацької сільської територіальної громади за ІІ квартал 2021 року (16541000000).
  2. Про внесення змін до “Програми реконструкції освітніх закладів  Коломацької сільської радина 2021-2025рр.”.
  3. Про внесення змін до показників бюджету Коломацької сільської територіальної громади на 2021 рік (16541000000).
  4. Про затвердження актів приймання-передачі комунального майна у комунальну власність Коломацької сільської ради із власності Управління освіти Департаменту освіти Полтавської міської ради.
  5. Про передачу майна Коломацької сільської ради Полтавського району Полтавської області у комунальну власність відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого  комітету Коломацької сільської ради.  
  6. Про затвердження Положення про облікову політику КП «Степне» Коломацької сільської ради Полтавського району Полтавської області.
  7. Про затвердження тарифів  на послуги трактора КП «Степне» Коломацької сільської ради Полтавського району Полтавської області.
  8. Про  надання згоди про співробітництво у формі спільного утримання та фінасування коммунального некомерційного підприємтва «Центр первинної медичної допомоги обєднаних  теритіоральних громад». Мачухівської сільської ради Полтавського району Полтавської області.  
  9. Про затвердження розпоряджень сільського голови та рішень виконавчого комітету  в міжсесійний період та протоколів постійних комісій при Коломацькій сільській раді в міжсесійний період.
  10.  Про надання матеріальної допомоги громадянам.
  11. Різне.

 

Сільський голова                                                                     Є.О.Почечун

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора