A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коломацька громада
Полтавська область, Полтавський район

В  Полтавській ДПІ відбулася робоча зустріч начальника інспекції Богдана Лизуна   з головами та представниками  територіальних громад Полтавського району за участю сільськогосподарських товаровиробників з метою обміну думками щодо створення паспортів

Дата: 19.08.2021 11:24
Кількість переглядів: 1116

В умовах сьогодення територіальні громади є одними із основних учасників розвитку національної економіки. На їх долю припадає 40 відсотків бюджету держави. Зважаючи на це, одним із основних напрямів роботи ДПС є побудова ефективної комунікації з територіальними громадами та  платниками податків, які розміщені на території таких громад.

В  Полтавській ДПІ відбулася робоча зустріч начальника інспекції Богдана Лизуна   з головами та представниками  територіальних громад Полтавського району за участю сільськогосподарських товаровиробників з метою обміну думками щодо створення паспортів територіальних громад та з»ясування проблемних питань, що виникають при реєстрації податкових накладних.

 Учасники робочої зустрічі внесли конструктивні пропозиції щодо формування показників паспорту територіальної громади. Зокрема, обговорювалися питання щодо   показників рентної плати та більш детального вивчення питання зі створення паспортів територіальних громад.

 Для вирішення проблемних питань, що пов»язані з реєстрацією сількогосподарськими товаровиробниками податкових накладних, керівництвом ГУ ДПС у Полтавській області заплановано проведення  on-line-конференцій за участю провідних фахівців. Всі бажаючі матимуть змогу  проконсультуватися з даного питання та вирішити   проблеми, які виникають при реєстрації податкових накладних. Про це та багато іншого повідомив присутнім начальник Полтавської ДПІ Богдан Лизун.

 

 

Заступник начальника Полтавської ДПІ

Тетяна Шапаренко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора