A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коломацька громада
Полтавська область, Полтавський район

ОБГРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик та очікуваної вартості предмета закупівлі розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населених пунктів с. Дудникове, с. Коломацьке, с. Степанівка Коломацької сільської рад

Дата: 02.07.2021 08:40
Кількість переглядів: 1900

З метою прозорого, ефективного та раціонального використання коштів та на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України  від 16.12.2020 № 1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 р. № 631 і від 11 жовтня 2016 р. № 710» підготовлено та опубліковано обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі. Підготовка обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі здійснюється протягом бюджетного року відповідно до річного плану закупівель.

 

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі:

 

1. Підстава для виконання роботи: рішення Коломацької сільської ради Полтавського району Полтавської області від 26 березня 2021 року «Про надання дозволу на виготовлення нормативної грошової оцінки населених пунктів с. Коломацьке, с. Дудникове, с. Степанівка Коломацької сільської ради Полтавського району Полтаської області»

2. Характеристика об’єкта:

- Назва населеного пункту: с. Коломацьке Полтавського району

- Площа населеного пункту: 550,5431 га;

Назва населеного пункту: сДудникове Полтавського району

- Площа населеного пункту: 225,8500 га;

Назва населеного пункту: с. Степанівка Полтавського району

- Площа населеного пункту: 190,0207 га;

 

3. Замовник: Виконавчий комітет Коломацької сільської ради Полтавського району Полтавської області 

4. Вимоги до технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту:

Документи і матеріали повинні відповідати вимогам:

• Земельний кодекс України;

• Податковий кодекс України;

• Закон України «Про оцінку земель»;

• Закон України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні»;

  • Закон України «Про Державний земельний кадастр»;

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населених пунктів с. Дудникове, с. Коломацьке, с. Степанівка Коломацької сільської ради (послуги ДК:021:2015:71340000-3 Комплексні інженерні послуги) визначені під час розробки та затвердження тендерної документації уповноваженою особою.

Очікувана вартість предмета закупівлі: 140 000 грн 00 коп. (Сто сорок тисяч гривень 00 коп) з ПДВ, вона передбачена кошторисом підприємства та річним планом закупівель на 2021 рік. Розрахунок очікуваної вартості предмету закупівлі здійснювався методом порівняння ринкових цін. Уповноваженою особою здійснювався пошук, збір та аналіз загальнодоступної цінової інформації, до якої відноситься в інформація про ціни, що міститься в електронній системі закупівель “ProZorro”, а також шляхом запиту комерційних пропозицій від перспективних надавачів відповідних послуг.

Закупівля розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населених пунктів с. Дудникове, с. Коломацьке, с. Степанівка Коломацької сільської ради (послуги ДК:021:2015:71340000-3 Комплексні інженерні послуги)

: https://zakupki.prom.ua/gov/plans/UA-P-2021-06-25-000867-c

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора