Коломацька громада
Полтавська область, Полтавський район

Порядок денний до 7 сесії восьмого скликання, яка відбудеться 26 березня о 13.00

Дата: 17.03.2021 17:41
Кількість переглядів: 3923

 

К О Л О М А Ц Ь К А   С І Л Ь С Ь К А   Р А Д А

Полтавського району Полтавської області

(сьома сесія сільської ради восьмого  скликання)

26 березня 2021 року

                                          Порядок денний

  1. Про внесення поправок до рішення третьої (позачергової) сесії сьомого скликання Коломацької сільської ради “Про бюджет Коломацької сільської територіальної громади на 2021 рік(16541000000)” від 24 грудня 2020 року.
  2. Про  затвердження  звіту про виконання бюджету Коломацької сільської об’єднаної  територіальної громади за 2020 рік.
  3. Про затвердження річного звіту про виконання сільського бюджету Старицьківської сільської ради за 2020 рік.
  4. Про затвердження річного звіту про виконання сільського бюджету Степненської сільської ради за 2020 рік.
  5. Про  затвердження  вільних залишків по загальному та спеціальному фондах

бюджету Коломацької сільської територіальної громади станом на 01 січня 2021 року.

  1. Про внесення змін до показників бюджету Коломацької сільської

територіальної громади на 2021 рік.

  1. Про внесення змін до рішення третьої (позачергової)  сесії восьмого скликання від 24 грудня 2020 року  «Про затвердження структури та загальної чисельності  працівників Виконавчого комітету Коломацької сільської ради» .
  2. Про створення відокремлених підрозділу  філій закладів культури:

філія  №7 Степненський будинок культури;

Затвердження Положення  про Степненський БК; 

- філія №8  Старицьківський  сільський будинок культури;

Затвердження Положення  про Старицьківський  СБК;

- філія №10-сільський   клубу села Сонячне;

  1. Затвердження Положення   сільського   клубу села Сонячне;
  2.  Про створення відокремлених підрозділів  філій сільських бібліотек:

-  філія №6 Степненська  сільська бібліотека;

- Затвердження Положення  філії №6 Степненської сільської бібліотеки-філії  №11- Сонячна сільська бібліотека ;

Затвердження Положення  філії №6 Сонячної сільської бібліотеки– філії №9 Старицьківкасільська бібліотека ;

Затвердження Положення  філії №6 Старицьківка сільська бібліотека

  1.  Про зміну назви та внесення змін до  Статуту  музею Рушника  ім. Н.Ю. Бокоч  Полтавської районної ради, Полтавської області.
  2. Про затвердження Програми   «Шкільний  автобус». на 2021-2023 р.р. як додаток до  «Комплексної програми розвитку освіти Коломацької сільської ради Полтавського району Полтавської області на 2019-2023 роки».
  3. Про затвердження Положення про Службу справах дітей виконавчого комітету Коломацької сільської ради в новій редакції.
  4. Про затвердження Опікунської ради та відповідного Положення про опікунську раду в новій редакції. 
  5. Про затвердження  середній розмір кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва.
  6. Про передачу в оперативне управління відділу освіти, культури, молоді та спорту Комунальний заклад «Степанівський заклад дошкільної освіти  (дитячий садок) Коломацької сільської ради Полтавського району Полтавської області.
  7. Про затвердження Програми роботи з обдарованою молоддю Коломацької територіальної громади Полтавського району Полтавської області на 2021 рік, як додаток до  «Комплексної програми розвитку освіти Коломацької сільської ради Полтавського району Полтавської області на 2019-2023 роки»
  8. Про затвердження  кошторисної частини проектної документації  за проектом «Капітальний ремонт Сонячного навчально-виховного комплексу «загальноосвітнього навчального закладу-дошкільного навчального закладу» Коломацької сільської ради Полтавського району Полтавської області за адресою вул. Сонячна, буд. 1,с.Сонячне, Полтавського району Полтавської області».
  9. 9.Про затвердження  кошторисної частини проектної документації  за проектом «Реконструкція майстерні КЗ Коломацької ЗОШ І-ІІІ ступенів шляхом добудови з улаштуванням критого фізкультурно-спортивного майданчику із благоутроєм прилеглої території КЗ Коломацької ЗОШ І-ІІІ ступенів за адресою вул.Шкільна,34, с.Коломацьке, Полтавського району Полтавської області. Коригування».
  10. Про   затвердження кошторисної частини документації  за проектом «Капітальний ремонт Василівського сільського клубу філії №4 Коломацької сільської ради Полтавського району Полтавської області за адресою вул. Остапа Вишні, буд. 22, с. Василівка, Полтавського району Полтавської області».
  11. Про затвердження складу команд, як додаток до Програми розвитку фізичної культури і спорту та фінансування спортивних заходів Коломацької сільської ради Полтавського району Полтавської області на 2021-2022 роки.
  12. Про затвердження складу художніх колективів закладів культури Коломацької ТГ, як додаток до «Програми розвитку культури Коломацької сільської ради на 2019-2022 роки»,
  13. Про призупинення Комунального закладу «Степанівська ЗОШ І-ІІ ступенів Коломацької сільської ради Полтавського району Полтавської області».
  14. Про введення  до штатного розпису КЗ «Степанівський заклад дошкільної освіти (дитячий садок) «Веселка» Коломацької сільської ради Полтавського району Полтавської  області посади асистента вихователя. 
  15. Про продовження  членства в Асоціації «Полтавська обласна асоціація органів місцевого самоврядування».
  16. Про затвердження Програми розвитку транспортного сполучення Коломацької територіальної громади на 2021-2025 р.р.
  17. Про передачу матеріальних цінностей  Комунальному підприємству «Степне» Коломацької сільської ради Полтавського району Полтавської області.
  18. Про передачу матеріальних цінностей Комунальному підприємству Коломацької сільської ради Полтавського району Полтавської області

    «Коломак».

  1. Про внесення змін до «Програми фінансового забезпечення медичного обслуговування пільгових категорій населення Коломацької сільської територіальної громади на 2021-2025 рр.»
  2. Про внесення змін до Плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів на 2021 рік.
  3. Про затвердження колективного договору фінансового відділу Коломацької сільської ради Полтавського району Полтавської області між начальником фінансового відділу та трудовим колективом на 2021-2025 роки.
  4. Про внесення змін до рішення третьої (позачергової) сесії восьмого скликання від 24 грудня 2020 року «Про затвердження структури та загальної  чисельності працівників Виконавчого комітету Коломацької сільської ради».
  5. Про затвердження   «Програми забезпечення оплати праці медичних працівників  та компенсації   витрат   Полтавської центральної районної клінічної лікарні при проведенні військово-лікарської комісії з військовозобов’язаними та призовниками, що зареєстровані на території Коломацької ТГ на 2021- 2025 роки».
  6. Про вихід зі складу засновників Спільного комунального підприємства

«Полтавський міжрайонний центр стоматології».

  1. Про затвердження Комплексної Програми соціального захисту населення Коломацької сільської територіальної громади на 2021-2025 роки.
  2. Про затвердження  кошторисної частини проектної документації за проектом «Капітальний ремонт адміністративної будівлі (утеплення та облаштування фасаду та ганків)  за адресою: вул.О.Вишні, буд. 27, с.Василівка, Полтавського району Полтавської області».
  3. Про затвердження  кошторисної частини проектної документації за проектом «Капітальний ремонт Степненського навчально-виховного комплексу  Коломацької сільської ради Полтавського району Полтавської області за адресою: вул.Гараха, буд. 16, с-ще.Степне, Полтавського району Полтавської області».
  4. Про надання дозволу на виготовлення нормативної грошової оцінки населених пунктів с.Коломацьке, с.Дудникове, с.Степанівка Коломацької сільської ради Полтавського району Полтавської області.
  5. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою, комунальної форми власності, загальною площею 0,2991га під об’єктами торгівлі за адресою: с.Коломацьке вул.Центральна, 44.
  6. Про заходи щодо збереження від пошкодження кабельних ліній зв’язку на території Коломацької сільської ради.
  7. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою   щодо відведення земельної ділянки в межах населеного пункту с.Дудникове  ДП "Агенство місцевих доріг Полтавської області" в постійне користування  дл розміщення та обслуговування  автомобільної дороги загального  користування  місцевого  значення О1710369 /Н-12/ - Мала Рублівка - Рунівщина - /М-03/
  8. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою   щодо відведення земельної ділянки в межах населеного пункту с.Дудникове  ДП "Агенство місцевих доріг Полтавської області" в постійне користування  для розміщення та обслуговування  автомобільної дороги загального  користування  місцевого  значення О1710369 /Н-12/ - Мала Рублівка - Рунівщина - /М-03/.
  9.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності під громадське пасовище площею 13,0 га. в с.Коломацьке Полтавського району Полтавської області.
  10.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності під громадське пасовище площею 9,5874 га. в с.Василівка, Полтавського району Полтавської області.
  11. Про затвердження розпоряджень сільського голови в міжсесійний період та протоколів постійних комісій при Коломацькій сільській раді в міжсесійний період.
  12. Про надання матеріальної допомоги громадянам.

Про розгляд земельних питань:

 

       47.Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення              земельних ділянок громадян.

  1. Про надання дозволу на розробку технічних документацій на земельні ділянки громадян.
  2. Про розгляд депутатських звернень та пропозицій.
  3.  Різне.

 

Сільський голова                                                                     Є.О.Почечун

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора