A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коломацька громада
Полтавська область, Полтавський район

Порядок денний до 4 позачергової сесії Коломацької сільської ради, яка відбудеться 22 січня о 12.00

Дата: 20.01.2021 13:57
Кількість переглядів: 3412

 

К О Л О М А Ц Ь К А   С І Л Ь С Ь К А   Р А Д А

Полтавського району Полтавської області

(четверта  (позачергова) сесія сільської ради восьмого  скликання)

22 січня 2021 року

                                          Порядок денний

  1. Про затвердження річного звіту виконання «Плану соціально-економічного розвитку Коломацької сільської територіальної громади Полтавського району Полтавської області на 2020 рік».
  2. Про внесення змін до Плану соціально-економічного розвитку Коломацької сільської територіальної громади Полтавського району Полтавської області на 2021 рік.
  3. Про затвердження передавальних актів про передачу майна Старицьківської сільської ради Коломацькій сільській раді.
  4. Про затвердження передавальних актів про передачу майна Степненської сільської ради Коломацькій сільській раді.
  5. Про затвердження актів приймання-передачі майна у власність Коломацької сільської ради Полтавського району Полтавської області із спільної власності територіальних громад Полтавського району Полтавської області та безоплатне  прийняття у комунальну власність Коломацької сільської ради Полтавського району Полтавської області майна із спільної власності територіальних громад Полтавського району Полтавської області.
  6. Про затвердження актів приймання-передачі майна у власність Коломацької сільської ради  із спільної власності територіальних громад Машівського району Полтавської області та безоплатне прийняття у комунальну власність Коломацької сільської ради Полтавського району Полтавської області майна із спільної власності територіальних громад Машівського району Полтавської області.
  7. Про передачу майнових комплексів Коломацької сільської ради Полтавського району Полтавської області в оперативне управління виконавчого комітету Коломацької сільської ради
  8. Про зміну назви та внесення змін до Статуту Степненського навчально-виховного комплексу Полтавської районної ради Полтавської області.
  9. Про зміну назви та внесення змін до Статуту Сонячний навчально-виховний комплекс " загальноосвітній навчальний заклад-дошкільний навчальний заклад" Машівської районної ради Полтавської області.
  10. Про передачу в оперативне управління відділу освіти, культури молоді та спорту виконавчого комітету Коломацької сільської ради закладів  освіти і культури.
  11. Про створення Служби у справах дітей при Виконавчому комітеті Коломацької сільської ради та відповідного Положення про службу.
  12.  Про затвердження структури, загальної чисельності виконавчих органів апарату та штатного розпису Коломацької сільської ради на 2021 рік у новій редакції у зв’язку зі створенням відділу та служби у справах дітей відділу (сектору) соціального захисту населення.
  13. Про затвердження переліку об’єктів та робіт на яких будуть відбувати покарання у 2021 році засуджені до громадських робіт на яких накладено адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт.
  14. Про затвердження переліку об’єктів та робіт на яких будуть відбувати покарання у 2021 році засуджені до громадських робіт на яких накладено адміністративне правопорушення (заборгованість зі сплати аліментів)  у вигляді  суспільно корисних оплачуваних громадських робіт.   
  15. Про затвердження штатного розпису КП «ЖКК с.Степне Полтавського району».
  16. Про затвердження тарифів на водопостачання та водовідведення КП «ЖКК «Степне».
  17. Про відміну абонплати для населення за вивезення безпечних твердих побутових відходів на території селища Степне.
  18. Про передачу в господарське відання  КП «ЖКК с.Степне Полтавського району» свердловин питної води. 
  19. Про затвердження Положення про використання службових автомобілів.
  20. Про затвердження Регламенту Коломацької сільської ради восьмого скликання у новій редакції.    
  21.  Про затвердження розпоряджень сільського голови в міжсесійний період та протоколів постійних комісій при Коломацькій сільській раді в міжсесійний період.
  22.  Про надання матеріальної допомоги громадянам.
  23. Про розгляд депутатських звернень та пропозицій.
  24.  Різне.

 

 

Сільський голова                                                               Є.О.Почечун

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора