A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коломацька громада
Полтавська область, Полтавський район

Порядок денний до 3 позачергової сесії 8 скликання, яка відбудеться 24 грудня

Дата: 18.12.2020 15:50
Кількість переглядів: 1140

 

К О Л О М А Ц Ь К А   С І Л Ь С Ь К А   Р А Д А

Полтавського району Полтавської області

(третя (позачергова) сесія сільської ради восьмого  скликання)

24 грудня 2020 року

                                          Порядок денний

  1. Про бюджет Коломацької сільської територіальної громади на 2021 рік.
  2. Про затвердження структури, загальної чисельності виконавчих органів апарату та штатного розпису Коломацької сільської ради на 2021 рік у новій редакції (Додаток 1-3).
  3. Про затвердження Положення про преміювання працівників фінансового відділу Коломацької сільської ради Полтавського району Полтавської області.
  4. Про затвердження Плану соціально-економічного розвитку Коломацької сільської територіальної громади Полтавського району Полтавської області на 2021 рік.
  5. Про затвердження «Програми «Турбота» на 2021-2025 рр.».
  6. Про затвердження «Комплексної програми забезпечення пожежної безпеки, розвитку цивільного захисту, запобігання та реагування на надзвичайні ситуації (події) Коломацької сільської ради на 2021рік».
  7. Про затвердження Плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів на 2021 рік.
  8. Про затвердження «Програми утримання спільної архівної установи на 2021 рік».
  9. Про затвердження «Програми розвитку та фінансової підтримки комунального підприємства Коломацької сільської ради «Коломак» та комунального підприємства «Житлово-комунальний комбінат с.Степне Полтавського району» на 2021-2025 рр.».
  10. Про затвердження «Програми будівництва об’єктів комунальної власності Коломацької сільської ради на 2021-2025 рр.».
  11. Про затвердження «Програми реконструкції освітніх закладів Коломацької сільської ради на 2021-2025 р.р.».
  12. Про затвердження складу тендерного комітету та Положення про тендерний комітет виконавчого комітету Коломацької сільської ради Полтавського району Полтавської області.
  13. Про затвердження «Програми розвитку дорожнього господарства Коломацької сільської ради на 2021-2025 рр.».
  14. Про затвердження «Програми із землеустрою Коломацької сільської ради на 2021-2025 рр.».
  15. Про затвердження «Програми благоустрою населених пунктів Коломацької сільської ради на 2021-2025 рр.».
  16. Про затвердження «Програми охорони навколишнього природного середовища Коломацької сільської ради на 2021-2025 рр.».
  17. Про затвердження «Програми фінансової підтримки територіального центру соціального обслуговування Щербанівської сільської ради на 2021-2025 роки».
  18. Про затвердження «Програми поводження з твердими побутовими відходами на території Коломацької сільської ради на 2021-2025 рр.».
  19. Про затвердження «Програми компенсації пільгових перевезень окремих категорій громадян Коломацької сільської ради на 2021-2025 рр.».
  20. Про затвердження «Програми фінансової підтримки Місцевого осередку громадської організації «Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство «Колос» у Полтавському районі Полтавської області на 2021-2025 рр.».
  21. Про затвердження «Програми оздоровлення та відпочинку дітей на 2021-2025 рр.».
  22. Про затвердження «Програми заходів у сфері культури і мистецтв Коломацької сільської територіальної громади на 2021-2025 рр.».
  23. Про затвердження «Програми фінансової підтримки закладів охорони здоров’я на 2021-2025 рр.»
  24. Про затвердження «Програми фінансового забезпечення медичного обслуговування пільгових категорій населення Коломацької сільської територіальної громади на 2021-2025 рр.».
  25. Про затвердження «Програми висвітлення діяльності органів місцевого самоврядування с.Коломацьке та фінансової підтримки засобів масової інформації на 2021-2025 р.р.».
  26.  Про надання дозволу на виготовлення технічної документації на інвентаризацію земельної ділянки комунальної власності під об’єктами торгівлі.
  27.  Про надання дозволу на виготовлення технічної документації на інвентаризацію земельної ділянки комунальної власності під громадським пасовищем за межами населеного пункту с.Коломацьке.
  28.  Про затвердження Акту обстеження стану та використання земельної ділянки під нежитловими будівлями в с.Коломацьке, вул.Центральна,
  29.  Про затвердження Акту про визначення розміру збитків по використанню земельної ділянки під нежитловими будівлями в с.Коломацьке, вул.Центральна, 62.
  30.  Внесення змін до Комплексної програми розвитку освіти Коломацької сільської ради на 2019-2023 роки в частині фінансування.
  31.  Внесення змін до Програми розвитку культури Коломацької сільської ради Полтавського району Полтавської області на 2019-2022 року (зміна назви програми та в частині фінансування).
  32.  Затвердження «Програми розвитку фізичної культури і спорту» Коломацької сільської ради Полтавського району Полтавської області на 2021 -2023 роки (додається).
  33.  Затвердження «Програми організації харчування дітей у закладах дошкільної освіти Коломацької сільської ради Полтавського району Полтавської області» на 2021-2023 роки.(додається).
  34.  Затвердження Програми організації харчування дітей у закладах освіти Коломацької сільської ради Полтавського району Полтавської області на 2021-2023 роки (додається).
  35.  Про встановлення вартості харчування учнів  загальноосвітніх навчальних закладах та дітей у дошкільних навчальних закладах Коломацької сільської ради Полтавського району Полтавської області на 2021 рік, а також затвердження батьківської плати за харчування дітей у дошкільних навчальних закладах Коломацької сільської ради Полтавського району Полтавської області на 2021 рік.
  36.  Затвердження штатного розпису на 2021 рік загальноосвітніх навчальних закладів Коломацької сільської ради, а саме:

- КЗ «Коломацька ЗОШ І-ІІІ ступенів Коломацької сільської ради Полтавського району Полтавської області»;

- КЗ «Степанівська ЗОШ І-ІІ ступенів Коломацької сільської ради Полтавського району Полтавської області»;

- КЗ «Васильвської ЗОШ І-ІІІ ступенів Коломацької сільської ради Полтавського району Полтавської області»;

- Степненського НВК Полтавської районної ради Полтавського району Полтавської області та затвердження штатних одиниць.

- Сонячного НВК  та затвердження штатних одиниць.

37. Затвердження  штатного розпису відділу освіти, культури молоді та спорту виконавчого комітету Коломацької сільської ради Полтавського району полтавської області на 2021 рік.

38. Затвердження штатного розпису на 2021 рік закладів культури Коломацької сільської ради, а саме:

- Відокремленого підрозділу філії №5 «Будинок культури с.Коломацьке» Коломацької сільської ради,

- Будинку культури відокремлений підрозділ філія №4 «Василівський сільський клуб» Коломацької сільсько ради.

- «Степненського будинку культури», а також затвердження штатних одиниць.

- «Старицьківський сільський будинок культури» , а також затвердження штатних одиниць.

- «Сонячний сільський клуб», а також затвердження штатних одиниць.

39.Про затвердження штатного розпису Комунального закладу «Степанівський заклад дошкільної освіти (дитячий садок) «Веселка» Коломацької сільської ради Полтавського району Полтавської області на 2021 рік.

40. Про затвердження штатного розпису на 2021 рік бібліотечних установ Коломацької сільської ради Полтавського району Полтавської області, а саме;

- Відокремленого підрозділу філії №1  Василівської сільської бібліотеки  відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Коломацької сільської ради Полтавського району Полтавської області

- Відокремленого підрозділу філії №2  Коломацької сільської бібліотеки  відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Коломацької сільської ради Полтавського району Полтавської області

- Відокремленого підрозділу філії №3  Степанівської сільської бібліотеки  відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Коломацької сільської ради Полтавського району Полтавської області

- Старицьківської сільської бібліотеки – філії   та затвердження штатних одиниць;

- Сонячної сільської бібліотеки - філії  та затвердження штатних одиниць.

41. Про затвердження штатного розпису «Музей рушника ім.Н.Ю.Бокоч» Полтавської районної ради Полтавського району Полтавської області та затвердження штатних одиниць.

42. Про затвердження штатного розпису Комунального підприємства «Коломак» Коломацької сільської ради на 2021 рік.

43. Про  передачу в оперативне управління відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Коломацької сільської ради приміщення (адмінбудівля) в с.Коломацьке, вул.Т.Шевченка, 1.

44. Про передачу в оперативне управління відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Коломацької сільської ради легкового автомобіля «ЗАЗ SENS».

 

45. Про передачу в оперативне управління КП «ЖКК с.Степне Полтавського району» вуличних мереж водогонів с.Коломацьке, та експлуатаційної артезіанської свердловини №2 для водозабезпечення господарсько-питних потреб мешканців с.Коломацьке.

46. Про затвердження розпоряджень сільського голови в міжсесійний період та протоколів постійних комісій при Коломацькій сільській раді в міжсесійний період.

47. Про надання матеріальної допомоги громадянам.

48. Про приєднання земельних ділянок до земель сільської ради.

49. Розгляд заяв з питань землекористування.

50. Про розгляд депутатських звернень та пропозицій.

51. Різне.

 

 

Сільський голова                                                               Є.О.Почечун

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора