Коломацька громада
Полтавська область, Полтавський район

Головне управління ДПС у Полтавській області інформує

Зустріч податківців Полтавщини та бізнес-спільноти області за участі народного депутата України – великий крок до ефективної співпраці

Вкотре в Головному управлінні ДПС у Полтавській області під головуванням очільниці податкової служби Полтавщини Алли Рябкової та за участі народного депутата України члена Комітету Верховної Ради України         з питань, фінансів, податкової та митної політики Олексія Устенка, депутата Полтавської міської ради Антона Ярмолюка, депутата Полтавської обласної ради Олега Хардіна, відбулась зустріч у форматі відкритого діалогу. На захід також були запрошені керівниця «Полтавської асоціації бізнесу» Ірина Бессарабова і представники бізнес-спільноти  м. Полтави та  м. Кременчука.    

08:17:44 30.11.2023

Щодо особливостей застосування РРО та/або ПРРО при наданні послуг за умови проведення розрахунків за них виключно за допомогою банківських систем дистанційного обслуговування та/або сервісів переказу коштів

Головне управління ДПС у Полтавській області продовжує інформувати платників податків про актуальні питання щодо особливостей застосування реєстраторів розрахункових операцій та/або програмних реєстраторів розрахункових операцій (далі – РРО/ПРРО) у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, у зв’язку з чим повідомляє таке. 

08:14:15 30.11.2023

Застосування РРО/ППРО при розрахунках у готівковій формі під час продажу товарів через мережу Інтернет

Головне управління ДПС у Полтавській області нагадує, що правові засади застосування реєстраторів розрахункових операцій та програмних реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг визначає Закон України від 06 липня 1995 року № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі громадського харчування та послуг» із змінами.

08:39:22 27.11.2023

До уваги платників податків! Сеанси телефонного зв’язку «гаряча лінія» з питань застосування РРО та ПРРО!

Головне управління ДПС у Полтавській області проводить сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» щодо новацій, передбачених Законом України від 30.06.2023 №3219-IX в частині застосування РРО та ПРРО, за наступним графіком:

08:25:42 16.11.2023

Загальнодоступний інформаційний ресурс ДПС – зручний інформаційний сервіс для платників податків

Головне управління ДПС у Полтавській області нагадує, що на офіційному вебпорталі Державної податкової служби України  за посиланням  https://www.tax.gov.ua/  розміщений сервіс  «Загальнодоступний інформаційно довідковий ресурс» (ЗІР).  Його робота направлена на забезпечення суспільства своєчасною, достовірною і повною довідковою інформацією у вигляді відповідей на запитання із понад 37 напрямків, зокрема: ставки податків; глосарії та довідники; щоденна підбірка відповідей на двадцять актуальних запитань; податковий календар, який містить систематизовану інформацію про терміни сплати податків і зборів, платежів, подання звітності до органів ДПС; зміни в податковому законодавстві, з можливістю підписки на отримання таких змін на електронну адресу та інше.

09:02:12 09.11.2023

Контакт – центр ДПС працює для вас!

Головне управління ДПС у Полтавській області нагадує про роботу Контакт-центру та Саll-центру ДПС (0 800 501 007; 044 454 16 13; idd@tax.gov.ua,), який надає:

13:40:45 08.11.2023

Відображення у розрахункових документах РРО/ПРРО інформації щодо оплати товарів частинами

Головне управління ДПС у Полтавській області інформує.  Державна податкова служба України надала рекомендації стосовно відображення у розрахункових документах реєстраторів розрахункових операцій та програмних реєстраторів розрахункових операцій (далі – РРО/ПРРО) інформації щодо оплати товарів частинами.

08:42:49 06.11.2023

Податківці Полтавщини продовжують відстежувати законність здійснення торгівлі через мережу Інтернет

Працівниками відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Полтавській області продовжуються заходи з виявлення порушень при продажу товарів через мережу Інтернет.

08:41:22 02.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора