A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коломацька громада
Полтавська область, Полтавський район

Проекти рішень №480 «Проекти рішень до 21 позачергової сесії 8 скликання»

Кількість переглядів: 86
Скликання: 8
Сесія: -
Тип документу: Проекти рішень
Дата: 25.10.2022
Номер документу: 480
Назва документу: Проекти рішень до 21 позачергової сесії 8 скликання
Прикріплені файли:
  1. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі в користування на умовах довгострокової оренди для розміщення , будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів пере (0.06 МБ)
  2. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель села Сонячне Полтавського району Полтавської області на території Коломацької сільської ради (0.03 МБ)
  3. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельних ділянок під полезахисними лісовими смугами в адміністративних межах Коломацької сільської ради Полтавського району (0.02 МБ)
  4. Про визначення уповноваженого органу з присвоєння адрес і уповноваженої особи з внесення відомостей до Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва на території Коломацької сільської ради Полтавського району Полтавської об (0.02 МБ)
  5. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, площею 0,004га для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій на території Коломацької сільської ради (0.02 МБ)
  6. Про створення відділу соціального захисту населення Коломацької сільської ради Полтавського району Полтавської області та затвердження Положення про відділ соціального захисту населення (0.04 МБ)
  7. Про затвердження Положення про преміювання працівників відділу соціального захисту населення Коломацької сільської ради Полтавського району Полтавської області (0.03 МБ)
  8. Про затвердження штатного розпису відділу соціального захисту населення Коломацької сільської ради Полтавського району Полтавської області (0.07 МБ)
  9. Про передачу матеріальних цінностей Виконавчого комітету Коломацької сільської ради Полтавського району Полтавської області Відділу соціального захисту населення Коломацької сільської ради Полтавського району Полтавської області (0.02 МБ)
  10. Передавальний акт соц захист 1. (0.02 МБ)
  11. Про передачув оперативне управління необоротних активів та товаро-матеріальних цінностей спільному комунальному некомерційному підприємству «Центр первинної медичної допомоги об’єднаних територіальних громад» Мачухівської сільської ради Полтавсько (0.02 МБ)
  12. Про затвердження актів приймання- передачі майна КП «Полтавський районний клінічний центр первинної медичної допомоги» Терешківської сільської ради Полтавського району Полтавської області на баланс Коломацької сільської ради (0.02 МБ)
  13. Додаток 1 соц захист (0.01 МБ)
  14. Про внесення змін до рішення чотирнадцятої (позачергової) сесії восьмого скликання від 24 грудня 2021 року «Структури та загальної чисельності працівників Виконавчого комітету Коломацької сільської ради» (0.02 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора