A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коломацька громада
Полтавська область, Полтавський район

Дайджест цифрових новин з регіонів України

Дата: 28.12.2022 13:04
Кількість переглядів: 102

Цифровізація регіонів триває. Щодня вона набирає нових обертів відповідно до викликів часу та обставин, у яких живе країна. Саме такі зміни допомагають не лише підтримувати економіку, а й працювати на перспективу.

Фото без описуХарківщина

13 громад регіону, які найбільше постраждали від атак окупантів, отримають 22 ноутбуки та 13 багатофункціональних принтерів. Техніка вже доставлена до Балаклійської, Ізюмської та Дергачівської міськрад.

Чернігівщина

У Любецькій громаді на базі молодіжного простору відбувається навчання комп’ютерної та цифрової грамотності без вікових обмежень. Основна мета проєкту — збереження і примноження культурної спадщини України з використанням сучасних технологій.

Полтавщина

Ed-tech-компанія HUMAN передала області в постійне користування 200 роутерів, тепер 100% закладів освіти Полтавщини забезпечені доступом до інтернету.

Івано-Франківщина

150 блоків безперебійного живлення передали місцевим ЦНАПам. Обладнання допоможе захистити техніку від перепадів напруги та зберегти дані в разі раптового вимкнення живлення.

Житомирщина

Медзаклади та адмінцентри отримали нові Старлінки й потужні генератори на загальну суму понад 16 млн грн. Завдяки цьому обладнанню вони зможуть автономно працювати та надавати якісні послуги, попри тривалу відсутність електропостачання.

Програма «Цифрова Європа»

Понад 130 учасників дізнались про грантові можливості для українських громад у межах програми «Цифрова Європа». Захід організували «U-LEAD з Європою» та Мінцифра, запис можна переглянути — https://www.youtube.com/watch?v=d2R_o0rpb-k&feature=youtu.be

Більше новин із регіонів за посиланням  https://thedigital.gov.ua/regions/news

 Заступники голів ОДА з цифрової трансформації (CDTO) стали драйверами цифровізації на місцях та основними координаторами змін.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора